Tgrt Haber
18 May 2022 12:12 - Güncelleme : 18 May 2022 12:52

Ekrem İmamoğlu İBB Sözcülük biriminin kaldırıldığını duyurdu: Murat Ongun'a görev değişikliği

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Sözcülük biriminin kaldırıldığını açıkladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi sözcüsü Murat Ongun'un görevinde değişiklik olacağı belirtildi.

İBB Sözcülük birimi kaldırıldı.
İBB,Murat Ongun,Ekrem İmamoğlu
İBB Sözcülük birimi kaldırıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediyedeki sözcülük biriminin kaldırıldığını, sözcü Murat Ongun'un başka bir göreve başlayacağını açıkladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Murat Ongun benim yol arkadaşımdır. Başka görevleri vardır. Yine benim kararımla sözcülük makamını uygun görmüştüm. Siyasi rakiplerin de dezerformasyon çabasından dolayı sözcülük makamını kaldırdım. Ongun görevlerine devam ediyor." dedi.

Murat Ongun, Ekrem İmamoğlu'nun bazı yazarlarla çıktığı Karadeniz turuna yönelik eleştirilere verdiği cevap ile gündeme gelmişti. İmamoğlu, özel bir televizyonda verdiği röportajda sözcülük biriminin kaldırıldığını doğruladı.

TEPKİ ÇEKMİŞTİ

İBB Belediye Başkanı Murat Ongun Ekrem İmamoğlu Karadeniz seyahati yaptığı açıklamalarla özellikle sosyal medyadan büyük tepki toplamıştı. Ongun ''Biz bu tartışmaları önemsemiyoruz. Bu eleştiriler 200-300 kişinin kendi arasındaki yorumları, eleştirileridir. Nagehan Alçı o bölgede çok seviliyor. Biz fotoğrafın bütününe bakıyoruz" demişti.

Kaynak: NTV
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...