Tgrt Haber
07 Temmuz 2022 14:01 - Güncelleme : 07 Temmuz 2022 14:37

Ekrem İmamoğlu, sigara içen çocuğu görünce dayanamadı! 'Sigara içmeyeceğim' sözü aldı

Maltepe’de kurulan bir semt pazarını ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sigara içen çocuğu görünce dayanamadı. Hemen çocuğun yanına giden İmamoğlu, çocuktan ‘sigara içmeyeceğim’ sözü aldı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Ekrem İmamoğlu, sigara içen çocuğu görünce dayanamadı! 'Sigara içmeyeceğim' sözü aldı
Ekrem İmamoğlu,CHP,İstanbul,Sigara

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maltepe Gülensu Mahallesi’ndeki sem pazarını ziyaret ederek Pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti.

Pazarda gezintisine devam eden İmamoğlu, o esnada sigara içen bir çocuğu görünce dayanamadı. Hemen çocuğun yanına giden İmamoğlu, sigarayı bırakma konusunda ikna etmeye çalıştı.

“TAKİP EDECEĞİM SENİ”

Elini sıkıp, çocukla konuşan İmamoğlu, Çok erken başladın sigaraya. Sen ne güzel adamsın. Yüzün güleç. Ticaret yapıyorsun. Gel bir anlaşma yapalım. Ama sözünde duracaksın. Esnaf sözü. Sigarayı bırakıyorsun. Takip edeceğim seni. Telefon numaranı ve yakınlarının numarasını alacam. Bir ay sonra da yanıma çağıracağım” ifadelerini kullandı.

O ANLAR KAMERALARA YANSIDI

Pazar esnafının "bırakmaz" dediği gençten "Sigara içmeyeceğim" sözünü alan İmamoğlu ile genç pazarcının diyalogu kameralara anbean yansıdı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...