Tgrt Haber
26 Aralık 2018 14:49

Ekrem İmamoğlu'dan eski başkanlara ziyaret

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, Nurettin Sözen ve Bedrettin Dalan ile buluştu. İmamoğlu, "Görev yapmış tüm başkanlarla buluşmak arzusundayım." diyerek Kadir Topbaş'ı da ziyaret etmek istediğinin sinyalini verdi.

Ekrem İmamoğlu'dan eski başkanlara ziyaret
ekrem imamoğlu

CHP, İstanbul adayını AK Parti'den önce açıkladı. CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmalarına erken başladı.İmamoğlu son olarak İstanbul'un eski belediye başkanlarını ziyaret etti.

Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından, "Hatasız olmak mümkün değil ama tecrübelerden yararlanarak daha iyiye ulaşmak mümkün." diyerek Bedrettin Dalan ve Nurettin Sözen ile görüş alışverişinde bulunduğunu açıkladı.CHP'nin İstanbul adayı ayrıca, "Bu görevi yapmış olan tüm başkanlarla buluşmak arzusundayım." dedi ve ucu açık bir biçimde Kadir Topbaş ile de görüşmek istediğini belli etti.

Ekrem İmamoğlu'dan eski başkanlara ziyaret

İmamoğlu ve Bedrettin Dalan

Ekrem İmamoğlu'dan eski başkanlara ziyaret

İmamoğlu ve Nurettin Sözen

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...