Tgrt Haber
26 Nisan 2014 13:14

Elitaş, 'AK Parti'nin yüzde 99'u Erdoğan'ı istiyor'

AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili değerlendirmede bulundu.

Elitaş, 'AK Parti'nin yüzde 99'u Erdoğan'ı istiyor'
mustafa elitaş, ak parti, cumhurbaşkanlığı seçimi, başbakan, erdoğan,

Başbakan'ın yarın Kayseri'de yapacağı "Teşekkür" mitingi için kentte bulunan Ak Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili olarak açıklamada bulundu. Elitaş, Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili olarak yaptığı açıklamasında "Ak Parti'nin yüzde 99'u Recep Tayyip Erdoğan'a 'siz Cumhurbaşkanlığı'na aday olmalısınız' diyor. Belki yüzde 1, yüzde 2'lik bir kesim de, ‘Siz başbakan kalırsanız, partinin selameti için daha uygun olur' diye konuşuyor'' dedi.
"29-30 HAZİRAN'DA ADAYLIK MÜRACAATLARI OLACAK"
"Şu anda Cumhurbaşkanlığı seçim süreci henüz başlamadı. Haziran ayının sonunda 29 veya 30 Haziran tarihinde adaylık müracaatları olacak. O konuda kamuoyu çeşitli tartışmalar yapıyor. AK Parti milletvekilleriyle sayın genel başkanımızın yaptığı toplantı arkasından il başkanları, belediye başkanları ve en son kongre delegeleriyle yapılan toplantı sonucuna göre herhalde, AK Parti olarak kimi aday göstereceğimiz konusu netleşmiş olacak. Şu anda AK Parti milletvekilleri, delegeleri, genel başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın aday olmasının en doğal hakkı olduğu yönünde bir kanaat belirttiğini görüyoruz''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...