Tgrt Haber
09 Şubat 2014 22:05

'En güçlü tepki için sandığa gideceğiz'

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, 30 Mart'ta demokrasiye yapılan suikast girişimine en güçlü tepkiyi vermek için sandığa gideceklerini söyledi.

'En güçlü tepki için sandığa gideceğiz'
Fikri Işık, bilim sanayi, teknoloji, siyaset, ak parti, açıklama

Partisinin Çayırova Spor Salonu'nda düzenlenen aday tanıtım programında konuşan Işık, AK Parti'nin ülkenin menfaatleri ekseninde siyaset yaptığını belirterek, bu yüzden her seçimde oylarını yükselttiğini vurguladı. Işık, 30 Mart'ta sadece belediye başkanının seçilmeyeceğini ifade ederek, şunları kaydetti:
"30 Mart'ta bu ülkede demokrasiye yapılan suikast girişimine en güçlü tepkiyi vermek için sandığa gideceğiz. 30 Mart'ta bu ülkede 'hakimiyet kayıtsız, şartsız milletindir' sözünün ne denlibensimsendiğini sandıkları patlatarak, göstereceğiz. 30 Mart akşamına kadar gece gündüz çalışacağız." Işık, 30 Mart'ta Çayırova'nın 'AK Parti diyeceğine' inandığını belirterek, "Çayırova, Recep Tayyip Erdoğan'a kurulmak istenen tezgaha 'hayır' diyecek" ifadesini kullandı. Işık, konuşmasının ardından partisinin Çayırova Belediye Başkan adayı Şevki Demirci'yi tebrik etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...