Tgrt Haber
12 Haziran 2015 15:36

Erdoğan Aliyev ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birinci Avrupa Oyunları’nın açılış törenine katılmak üzere geldiği Bakü’de Azeri mevkidaşı İlham Aliyev ile baş başa görüştü.

Erdoğan Aliyev ile görüştü
İlham Aliyev, recep tayyip erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in davetlisi olarak Birinci Avrupa Oyunları’nın açılış törenine katılmak üzere geldiği Azerbaycan’ın başkenti Bakü’deki temaslarına başladı. Erdoğan, ilk olarak Azeri Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve eşi tarafından konuk heyet başkanları onuruna verilen öğlen yemeğine katıldı. Haydar Aliyev Merkezi’nde verilen yemeğe gelişlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ı, Aliyev ile eşi karşıladı. Erdoğan, öğlen yemeğinin ardından Azeri mevkidaşı ile başbaşa görüşmeye geçti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gün içerisinde Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbangulu Berdimuhammedov ile de ikili görüşme gerçekleştirecek. Erdoğan daha sonra Birinci Avrupa Oyunları’nın açılış törenine katılacak. Erdoğan’ın, törene katılmak için Azerbaycan’a gelen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile de yarın bir görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...