Tgrt Haber
12 Şubat 2014 11:27

Erdoğan, 'Ankara'yı ulaşımda Avrupa başkenti yapacağız'

Erdoğan, 'Biz laf üretmeyiz icraat üretiriz. Ankara'yı ulaşımda da bir Avrupa başkenti konumuna yükseltmiş, örnek bir şehir haline eriştirmiş olacağız' dedi.

Erdoğan, 'Ankara'yı ulaşımda Avrupa başkenti yapacağız'
ankara, Başbakan, Recep Tayyip Erdoğan, Batıkent-Sincan metro hattı,

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Batıkent-Sincan metro hattının açılış töreninde, "Biz laf üretmeyiz icraat üretiriz. İnşallah Ankara'yı ulaşımda da bir Avrupa başkenti konumuna yükseltmiş, ulaşımda örnek bir şehir haline eriştirmiş olacağız" dedi. Başbakan Erdoğan, "Şu anda bizi gereksiz tartışmaların içerisine çekmeye çalışanlara sesleniyorum; Boşuna uğraşmayın. Bizi bu tartışmalara çekemeyeceksiniz. Bizi yavaşlatamayacaksınız, bizi engelleyemeyeceksiniz, bizi milletimize hizmetten alıkoyamayacaksınız. Ne yaparsanız biz vazifemizi yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Erdoğan, şöyle devam etti: "Bu ülkede yapmamız gereken çok şey var. Bu ülke çok ihmal edildi. Bu ülkenin önünü çok kestiler. Şu anda hızımızı kesmeye çalışıyorlar, kesemeyecekler. İnanıyoruz, inandığımız için üstünüz ve bunu da başaracağız. İnşallah Kurtuluş Savaşını sevk ve idare eden Ankara, inanıyorum ki yeni Türkiye'nin İstiklal Mücadelesini de gayet güzel başarılı şekilde yönetecek" 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...