Tgrt Haber
03 Eylül 2014 09:57

Erdoğan Azerbaycan'da resmi törenle karşılandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği başkent Bakü'de, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev tarafından resmi törenle karşılandı.

Erdoğan Azerbaycan'da resmi törenle karşılandı
Azerbaycan, Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi temaslar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyareti dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Konutu önünde askeri tören düzenlendi. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, tören alanına gelişinde aracının kapısında karşıladığı Erdoğan ile kucaklaştıktan sonra, iki ülkenin milli marşları çalındı. Erdoğan, daha sonra, mevkidaşı Aliyev eşliğinde, tören kıtasını "selam asker" diyerek selamladı.
Törene, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Azerbaycan Başbakan Yardımcısı Abid Şerifov, Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov, Dışişleri Bakanı Elmar Memmedyarov da katıldı. Erdoğan, daha sonra Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile Cumhurbaşkanlığı Konutu'nda bir araya geldi. Basının görüntü almasının ardından, Erdoğan ve Aliyev, daha sonra başbaşa görüşmeye geçti. İki lider, başbaşa görüşmenin ardından heyetler arası toplantı düzenleyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...