Tgrt Haber
24 Eylül 2015 08:59

Erdoğan bayram namazını Emirgan Camii'nde kıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bayram namazını Emirgan Camii'nde kıldı.

Erdoğan bayram namazını Emirgan Camii'nde kıldı
cumhurbaşkanı erdoğan,bayram namazı,

Bayram namazı çıkışı açıklama yapan Cumhurbaşkanı: 'PYD ve YPG terör örgütüdür bize göre. ABD bedel ödemiyor. Bedel ödeyen biziz. Bu yanlış bakışı tekrar değerlendireceklerdir diye düşünüyorum' dedi.Namaz çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'nin PYD'yi terör örgütü olarak görmemesi üzerinde deüğerlendirmede bulundurarak 'Bu yanlış bakışı tekrar değerlendireceklerdir diye düşünüyorum' dedi.
"Şehitlerimize Allah'tan rahmet gazilere şifa diliyorum.
bayram vesile ile dün için birliği beraberliğe vesile olsun.
Bir milat olmasının temenni ediyorum. Lafta kalan süreç olmasın dayanışması olsun Her bayram diriliş temennimiz o dur. Bayrama sıkıntılı süreçte giriyoruz. Bu seçimde milletimiz ferasetini ortaya koyacak
güven istikrarın kararını verir" dedi.
ABD BEDEL ÖDEMİYOR
"PYD ve YPG terör örgütüdür bize göre. ABD bedel ödemiyor. Bedel ödeyen biziz. Bu yanlış bakışı tekrar değerlendireceklerdir diye düşünüyorum. DAEŞ'i de PKK'yı da terör örgütü olarak görüyoruz. AB de PKK'yı terör örgütü olarak ilan etmiştir. Biz terör örgütlerinin elinde onların silahını görünce rahatsız oluyoruz.Sanıyorum sayın Başbakan ABD'de ortaklarla görüşmeleri olacak."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...