Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Şubat 2014 12:22

Erdoğan, 'Bu yasayla kişilik haklarını güvence altına alıyoruz'

Başbakan Erdoğan, 'İnternet düzenlemesiyle kişilik haklarını güvence altına alıyoruz' dedi.

Erdoğan, 'Bu yasayla kişilik haklarını güvence altına alıyoruz'
başbakan erdoğan, erdoğan'dan internet düzenlemesi açıklaması, erdoğan düzenleme kişilik haklarını güvence altına alıyor,

AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yapılan internet düzenlemesiyle kişilik haklarını güvence altına aldıklarını bildirdi.
Başbakan Erdoğan, şunları kaydetti:
-Sadece Türkiye'de değil dünyanın her ülkesinde siber zorbalık adı verilen ciddi bir sorun var. Türkiye'de siber zorbalığın bir türü de kaset siyasetidir. Biz internet düzenlemesiyle buna karşı mücadele ediyoruz.
-İnternetle ilgili yaptığımız düzenlemeye neden destek vermiyorsunuz da itiraz ediyorsunuz? İnternet yapısı işte bu; paralel yapıyı bu dinlemeleri, izlemeleri, ortam dinlemlerini bütün bunları çökertmeye yöneliktir. Hükümet gereğini yapıyor ve yapacak. Ama siz neden uzakta duruyorsunuz? Sizi kimin, neyle tehdit ettiğini açıklayın.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...