Tgrt Haber
01 Ağustos 2014 17:34

Erdoğan, 'CHP Hitler'in izinden giden İsrail'e sahip çıkıyor'

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan, CHP'nin Hitler'e sahip çıktığını ifade ederek, "Bugün de Hitler'in izinden giden İsrail'e sahip çıkıyor" dedi.

Erdoğan, 'CHP Hitler'in izinden giden İsrail'e sahip çıkıyor'
Cumhurbaşkanı adayı, Başbakan Erdoğan, hitler, israil, CHP

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'ta vatandaşlara hitap etti.
Erdoğan'ın konuşmasında öne çıkan bazı başlıklar şöyle: "CHP tarihi boyunca dış politikada ne yaptıysa bugün de aynısını yapıyor. CHP, Hitler'e sahip çıkmıştır, Mussollini'ye sahip çıkmıştır, Hitler'e övgüler düzmüştü, hatta Hitler'in safında yer almıştı. Bugün de Hitler'in izinden giden İsrail'e sahip çıkıyor, CHP kurulduğu andan itibaren İsrail'in yanında yer aldı, bugün de yanında durmaya devam ediyor"
"Gazze'deki katliamın üzerini örtmek, İsrail'in işini kolaylaştırmak için içeride ellerinden geleni yapıyorlar. CHP'ye bakıyorsunuz Irak'ta adaletsizliği destekliyor. Bakıyorsunuz Mısır'da darbecileri destekliyor. Bakıyorsunuz Suriye'de eli kanlı, zalim rejimi, Esed'i destekliyor, yüzbinlerce insanın katilini destekliyor. Gazze'de de İsrail işini rahat görsün, rahat soykırım yapsın diye bizi susturmanın mücadelesini veriyorlar. Susmak yok, hakkı söylemeye devam edeceğiz"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...