Tgrt Haber
14 Şubat 2014 07:45

Erdoğan, eski AK Parti milletvekilleriyle bir araya geldi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eski AK Parti milletvekilleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Erdoğan, eski AK Parti milletvekilleriyle bir araya geldi
Erdoğan eski vekillerle yemek yedi, başbakan erdoğan, eski ak parti milletvekilleri, erdoğan eski milletvekilleriyle yemekte buluştu,

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eski AK Parti milletvekilleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi. Başbakan Erdoğan, Ankara Ticaret Odası Congresium'da verilen yemekte, AK Parti eski milletvekilleriyle buluştu. Basına kapalı düzenlenen yemekte, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik de yer aldı. Yemeğe katılan eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, gazetecilere yaptığı açıklamada, siyasi çalışmalarına devam ettiğini söyledi. Hayatlarının 7 gün 24 saat çalışma esasına göre kurgulandığını belirten Pepe, "Hayat tarzımız sadece seçimden seçime çalışmak değil. Siyaset benim hayat tarzım. Seçim bölgem Kocaeli, İstanbul, Yalova ve Trabzon'da aktif olarak çalışmalara katılıyorum" dedi. Eski Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç da bol bol kitap okuduğunu, siyasi çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...