Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Şubat 2014 21:06

Erdoğan, eski vekillerle yemekte buluştu

Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde seçim koordinasyon toplantısına katıldıktan sonra ATO Congressium'da verilen yemeğe katıldı.

Erdoğan, eski vekillerle yemekte buluştu
erdoğan, seçim, başbakan, seçim 2014, akp, ak parti, seçim koordinasyon, ato, congressium, yemek, başbakan recep tayyip erdoğan, başbakan erdoğan

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili eski milletvekilleri ile akşam yemeğinde buluştu. AK Parti eski milletvekili ve eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, girişte gazetecilere yaptığı açıklamada seçim çalışmalarına destek vermeye devam ettiklerini söyledi. Pepe, seçim bölgesi Kocaeli'de çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti. Yemeğe katılanlardan eski Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç da gazetecilerle neşeli bir sohbet gerçekleştirdi. Kendisinin gazetecileri özlediğini belirten Koç, "Siz de beni özlediniz mi?" diye sordu. Seçim çalışmalarını kendisinin de ara vermeden sürdürdüğünü belirten Koç, bu arada kitap okumaya ve yeni dillerle meşgul olmaya devam ettiğini aktardı.

Erdoğan, eski vekillerle yemekte buluştu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...