Tgrt Haber
26 Nisan 2014 14:13

Erdoğan, gençlere seslendi, 'Aydınlık yarınlarımızın teminatı sizlersiniz'

Erdoğan, gençlere seslenerek, "Aydınlık yarınlarımızın teminatı sizlersiniz. Bir, beraber, kardeş olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Hep beraber Türkiye olacağız' dedi.

Erdoğan, gençlere seslendi, 'Aydınlık yarınlarımızın teminatı sizlersiniz'
başbakan erdoğan, gençlere seslendi, erdoğan konuştu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Konya Bilim Merkezi'nin açılışında, kendisine sevgi gösterisinde bulunan ve Kasımpaşaspor atkısı açanlara teşekkür ederek, doğduğu, büyüdüğü Kasımpaşalı gençlerle Konya'da beraber olmasının kendisi için çok manidar olduğunu belirtti. Alandakilerin "Dik dur eğilme İmam Hatipliler seninle" sloganları üzerine Erdoğan, şunları kaydetti:
"Dün İstanbul'dan ÖNDER İmam Hatip Liseleri Mezunları Vakfı'nın Kutlu Doğum Haftası'nda imam hatipliler ile beraber olduk. Bugün de Konyamızda siz sevgili gençlerle bir aradayız. Türkiye'nin bilim merkezleri noktasında ilk bilim merkezini bugün Konya'da açıyoruz. Bu konuda yerel yönetim olarak Konya Büyükşehir Belediyesinin devletle işbirliği halinde bu eseri bu kadar kısa zamanda bitirmiş olması anlamlıdır. Bu şunu gösteriyor. AK Partili belediyelerin, AK Parti iktidarının ne denli bilime, sanata değer verdiğinin ispatıdır. Laf başka bir şey icraat başka bir şey. İnanıyorum ki her geçen gün milletin lafa değil icraata prim verdiğini gösterecektir. Nitekim bu seçimde de sağolsun milletim laf üretenlerle hizmet üretenlerin ayrımını en  güzel şekilde yapmıştır. Takiyyeye hayır demiştir. Yalana hayır demiştir. İftiralara hayır demiştir. Hizmete, gerçek anlamda evet demiştir ama kopyalama hizmete değil. Hakiki hizmet. Bunu birbirinden ayırmamız gerekiyor.
Bugün Konya'mızda daha önce sözünü verip de sağlık nedeniyle katılamadığım, Ahmet Davutoğlu kardeşimin, milletvekili kardeşlerimin ve tüm teşkilatımın gümbür gümbür 200 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirdikleri o mitingden sonra ve büyükşehirlerde bir numara Konyamıza teşekkür için geldim. Bugün burada açılış törenlerini gerçekleştireceğiz. Buradan yine uzun zamandır söz verdiğim gidemediğim Konya Ereğlisi'ne geçeceğim. Konya Ereğli'sinde yine teşekkür toplantısı ve açılışlarımızı yapacağız. Oradan da yine gidemediğim, yani bu seçimlerde gidemediğim Karaman'a gideceğim. Karaman'da da yine teşekkür toplantımızı ve açılışlarımızı yapacağız. Yarın Kayseri, oradan Yozgat Boğazlıyan'a yine aynı şekilde teşekkür toplantıları için gideceğiz."
Gençlere seslenen Başbakan Erdoğan, "Sizlere çok teşekkür ediyorum. Aydınlık yarınlarımızın teminatı sizlersiniz. Bir olacağız beraber olacağız. Kardeş olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Hep beraber Türkiye olacağız. Bilim Merkezi artık sizin hizmetinizdedir" dedi. Erdoğan, daha sonra "Ya Allah bismillah" diyerek Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Vali Muammer Erol, TÜBİTAK Başkanı Yücel Altunbaşak, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve diğer protokol üyeleriyle kurdeleyi kesti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...