Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Ekim 2014 12:59

Erdoğan, 'Gönüllerdeki, zihinlerdeki sınırları kaldıracağız'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gönüllerdeki, zihinlerdeki sınırları kaldıracağız. Nice halklar da bu umudumuzun arkasından gelecektir'' dedi.

Erdoğan, 'Gönüllerdeki, zihinlerdeki sınırları kaldıracağız'
Cumhurbaşkanı, Recep Tayyip Erdoğan, Marmara Üniversitesi'nin akademik yıl açılışı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Marmara Üniversitesi'nin akademik yıl açılışında konuştu.
Erdoğan, 'Gönüllerdeki, zihinlerdeki sınırları kaldıracağız'

Erdoğan, "Türkiye genelindeki hakim savcılarımız yargının ve mesleklerinin onuruna sahip çıktılar ve yargıyı ele geçirmeye çalışan vicdanlara ipotek koymaya çalışan yapıya gereken cevabı sandıkta verdiler. HSYK seçimlerinde kazanan hiç kuşkusuz milletimiz olmuştur" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gönüllerdeki, zihinlerdeki sınırları kaldıracağız. Nice halklar da bu umudumuzun arkasından gelecektir'' diye konuştu.
Milli Güvenlik Belgesi gözden geçirilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ay yapacağımız Milli Güvenlik Kurulu Toplantısında benim de önemli bir gündemim, o da bunların yanında ülkemizi tehdit eden hangi unsurlar varsa bunlara yönelik Milli Güvenlik Belgesinin gözden geçirilmesidir" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...