Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Mart 2019 21:49

Erdoğan: Kayyumların başarısını görmemek bakar kör olmaktır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kayyumların başarısını görmemek bakar kör olmaktır. Bunun en güzel örneği, Diyarbakır'dır." dedi.

Erdoğan: Kayyumların başarısını görmemek bakar kör olmaktır
erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

(Kılıçdaroğlu'nun 'YPG bize saldırmaz' sözü...) Türkiye'nin en önemli sorunu beka sorunu ile muhalefet sorunudur.
Bay Kemal'e sorsanız PKK terör örgütü değil.

Kayyumların başarısını görmemek bakar kör olmaktır

Aldığı mali desteği Kandil'e gönderene göz açtırmayız.. Doğu ve Güneydoğu'da değişimi kayyumlar sayesinde başardık. Bunun en güzel örneği Diyarbakır'dır. Yakın zamanda gidip gördüyseniz bütün caddeler ışıl ışıldır, dört gidiş dört geliş yollar vardır. Gençliğin rahatlıkla oturduğu oralarda birbirleriyle sohbet ettiği kafeteryalar oluşmuştur. Öbür yanda Dicle piknik alanları oluşmuştur. Kurşunlu Camii inşa edilmiştir. Sur içi denilen bölgeler elden geçirilmiştir. Buralar kentsel dönüşümle yeniden sahiplerine yapılarak teslim edilmiştir.

Şırnak aynı şekilde Van aynı şekilde Hakkari aynı şekilde bütün bölgede değişim dönüşümler kayyumların gayretleri ile bugünkü hale gelmiştir.

"Biz kendimiz yapıyoruz"

Bazı anketlerin manipülasyon için kullanıldığına şahit  oluyoruz. Bundan 5-6 seçim öncesi anket ciddiyetleri kalmadı. Biz kendimiz  yapıyoruz.Yolumuzu ve yolculuğumuzu şekillendiriyoruz. Ama nereye kadar bunlara güveniyorsunuz derseniz artık bundan 4-5-6 seçim öncesi anket ciddiyetleri kalmadı. Maniplasyon çok ileri. Sipariş üzere anketler yapılıyor. Bir tane anket şirketi kullandıkları anketörler vesaire falan icabında aynı kişiler oluyor. Buradan belli sipariş üzere aldıkları havuzdan çıkanlara kalkıp şu anketi yaptım diyor. Burada belli satışlar var, dolayısıyla güven vermiyor. Biz kendi parti çatımız altında yaptırmak suretiyle daha sağlıklı olduğuna inanıyorum. Bu sonuçları paylaşmıyoruz, çalışmalarımızı yönlendirmek için değerlendirme yapıyoruz.

''Bay Kemal gibi konuşmuyoruz"

Siyasetçi gurur, kibirle milletinin karşısında durmayacak. Mütevazı olacak ki halk onu sevsin. Samimiyet olacak, yaptığı işte samimi davranacak ve tabii gayret olacak. 17 yıldır sadece Başbakan ve Cumhurbaşkanı olarak, 4,5 yıl belediye başkanı olarak görev yapmış bir evladı olarak Erdoğan'ı ve arkadaşlarını tanıyor. Bir Kayserili Mehmet Özhaseki'yi tanımam der mi? Sayın Özhaseki bu işi iyi bilen arkadaşlarımdan bir tanesi. Ben Bay Kemal gibi konuşmuyorum. Soruyorlar 'İnce'yi niye belediye başkan adayı yapmadınız' deyince 'Onun belediye başkanlığı yok' diyor. Sanki kendisinin belediye başkanlığı vardı geçmişinde. Kendisi İstanbul'da belediye başkan adayı oldu, Kağıthane'ye Kağıttepe dedi.

Erdoğan: Kayyumların başarısını görmemek bakar kör olmaktır

"İstanbullular Binali Bey gibi markayı asla ihmal etmeyecektir"

İstanbul'a belediye başkanlığı yaptığım döneminde Binali Bey benim genel müdürümdü. Sonra milletvekili oldu aynı zamanda Ulaştırma Bakanlığı görevini kendisine verdik. Daha sonra Başbakanlık görevine verdi. Şimdi de TBMM Başkanı'ydı. Sonra da İstanbul'a büyükşehir belediye başkan adayı olarak Binali Bey'i gönderdik. Ben inanıyorum ki, İstanbullular Binali Bey gibi markayı asla ihmal etmeyecektir. 

"Orada da gereğini yaparız"

(ABD'nin kürtleri vurmayın açıklaması) Trump'a söyledim, savaşımız terör örgütü ile. ABD'ye teröristleri birlikte vuralım dedik. bizi dinlemediler. Suriye'de nasıl terör koridorunu yok ettiysek aynı şekilde  yeni bazı gelişmeler olduğu anda orada da gereğini yaparız.  İşte Adana Mutabakatı denilen olay budur

-Sınırlarımız içinde ve ötesinde terör örgütüne tarihte  görülmemiş ağır darbeler vurduk. Başlarını kaldıramaz hale geldiler. 

"Bukalemun kılıklıları da bulacağız"

Milletimiz müsterih olsun. FETÖ ile mücadele kararlılığımız sürüyor. Bukalemun kılıklıları da buluyoruz, bulacağız. 2019'da bugün itibarıyla 3 bin 306 FETÖ operasyonu yapıldı. Bu yıl 7 bin 416 gözaltı ve bin 385 tutuklama işlemi gerçekleşti.

"Türkiye düşmanları bunları bağırlarına basıyorlar"

Hem suçlu buluyorsun hem de adli kontrolle serbest  bırakıyorsun. FETÖ ayağında açık söyleyeyim, Adil Öksüz. Can Dündar mahkumiyeti  söz konusu, adli kontrolle onu da serbest bırakıyorlar, kaçıp gitti, bu adam  vatan haini. Türkiye düşmanları bunları bağırlarına basıyorlar.

15 Temmuz'a göre çok daha güçlü bir kuvvetiz. Kurdukları  kirli tezgahları kafalarına geçiririz. Her türlü tedbirimiz var.

"Kontrolün verilmesine evet diyemeyiz"

(Güvenli bölge) Türkiye'nin dışında birisine buranın  kontrolünün verilmesine biz evet diyemeyiz. Çünkü her an buradan bize saldırı  olur."

"Cezalarını çekecekler asla taviz yok"

Bütün süreçler takipsiz bırakılamaz. Bir ülkenin istihbaratı bunlar için var. İster ByLock kullanan ister kontörlü telefon hiçbir FETÖ'cünün yaptığı yanına kar kalmayacak. Milletimiz müsterih olsun. Kararlılığımız sürüyor. Bukalemun kılıklıları da buluyoruz bulacağız. Devlet kurumları içerisinde hala var. Silahlı kuvvetlerimizde hala var. Yeni evlatlarımız yetişiyor boşluk söz konusu değil. Çılgın Türkler diyorlar ya onların tahsilleri mi vardı? Şimdi biz en güzel tahsilleri de veriyoruz. Şimdi her liseden alabiliyorsun bazı yerlerde her üniversiteden alabiliyorsun. Hızlandırılmış eğitim diyebiliriz kısa sürede bunları araziye sürebilecek konuma geliyoruz.

REHAVET GÖSTERİRSEK BEDELİ AĞIR OLABİLİR

Cezayı çekti bitti iş tamam artık istediği gibi hareket etsin gibi bir durum söz konusu değil. Sadece FETÖ'ye 2017 ve 2018'de 122 bin 522 FETÖ gözaltısı yapıldı ve 34 bin kişi tutuklandı. 2019 yılında ise 3306 operasyon yapıldı bu operasyonlar sonucu 7 bin 416 gözaltı ve bin 385 tutuklama gerçekleşti. Takip ediyoruz. İşi eğer gevşetirsek rehavet olursa bunun bedeli ağır olabilir.

(S400 açıklaması)  İş bitti, artık konuşmanın bir anlamı yok. Geri adım yok, biz bilinen liderlerden değiliz. Biz bağımsız bir ülkeyiz, köle değiliz. Rusya ile anlaştık.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...