Tgrt Haber
04 May 2014 09:47

Erdoğan Köşk adayı olursa, işte Başbakan olabilecek 4 isim

Ak Parti'de gözler Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık için yaptırılan anketlere çevrildi

Erdoğan Köşk adayı olursa, işte Başbakan olabilecek 4 isim
başbakan erdoğan,GÜNCEL,köşk adayı,cumhurbaşkanlığı seçimi,ak part,GÜNCEL haberleri,erdoğan,başbakan recep tayyip erdoğan,

Ak Parti'de gözler Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık için yaptırılan anketlere çevrildi. AK Parti kulislerinde ise Erdoğan'ın Köşk adayı olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Erdoğan'ın Köşk adayı olması halinde Başbakan'ın kim olacağı da Ak Parti içinde en çok tartışılan konuların başında geliyor. 3 dönem yasağı nedeniyle 73 milletvekilinin 2015 seçimlerinde tekrar aday olamayacak olması nedeniyle yasak öncesi bu ağır toplardan birinin Başbakanlık makamına oturabileceğini gündeme getiriyor. Bu isimler arasında Başbakan yardımcıları Ali Babacan ve Bülent Arınç, eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin gibi isimler öne çıkıyor. Kulislerde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nı bırakarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan ve Ak Parti'nin İzmir'de oylarını artıran Yıldırım'a jest yapılabileceği de belirtiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...