Tgrt Haber
04 Nisan 2014 08:54

Erdoğan, 'Millet hükümetimize çok güçlü güvenoyu verdi'

Erdoğan, '30 Mart'ta yapılan seçimlerle milletimiz hükümetimize çok çok güçlü bir güvenoyu vermiştir ve bu güvenoyu tartışılmazdır' dedi.

Erdoğan, 'Millet hükümetimize çok güçlü güvenoyu verdi'
başbakan erdoğan, azerbaycan ziyareti, güvenoyu, milletimiz

Azerbaycan ziyareti öncesi havaalanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "30 Mart'ta yapılan seçimlerle Türkiye, istikrar ve huzurdan yana bir tercih kullanmıştır. Milletimiz hükümetimize çok çok güçlü bir güvenoyu vermiştir ve bu güvenoyu tartışılmazdır" dedi. Erdoğan, "Bir yerel seçim olmasına rağmen aziz milletimiz, gerek oy oranları gerek büyükşehir, il ve ilçe belde belediye başkanlıkları gerekse belediye meclis üyeliklerinde partimizi hem tekrar birinciliğe taşıdı hem de rekor seviyede destek verdi. Elbette sandıktan çok sayıda mesaj çıktı. Ancak bunlardan en önemlilerinden biri, dış politikamıza olan destektir. Türkiye'nin barışçı, diyologdan yana, hakkı ve hukuku savunan dış politikası milletimizden bir kez daha tam not almıştır" şeklinde konuştu.
Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili, "Sayın Cumhurbaşkanımızın konuyu aramızda müzakere ederek bir karara varırız kanaatini ben de paylaşıyorum" dedi. Erdoğan, şöyle devam etti: "Benim kanaatim 3 dönemden yanadır, 3 dönemle siyasi hayat bitmiyor. 3 dönemden sonra bir dönem ara sonra tekrar devam etme şansı herkes için söz konusu"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...