Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Şubat 2014 14:27

Erdoğan, 'Milletvekilinin emir alacağı merci millettir'

Başbakan Erdoğan, 'Milletvekilinin emir alacağı yegane merci millettir. Çete reislerinden, faiz lobilerinden, vaiz lobilerinden talimat alanlar, apaçık bir ihanet içindedir' dedi.

Erdoğan, 'Milletvekilinin emir alacağı merci millettir'
Başbakan, Recep Tayyip Erdoğan, istanbul, beyoğlu, tapu dağıtım töreni,

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde, Beyoğlu Belediyesi Okmeydanı Projesi Tapu Dağıtım Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Milletin oyuyla AK Parti çatısı altında görev alanlar, meğer bir yerlerden gelen emir ve talimatla istifa ettirilmişler. Meğer AK Parti'ye de bazı tuzluklar sızmış" dedi. Milletvekilinin emir alacağı yegane mercinin millet olduğunu belirten Erdoğan, çete reislerinden, faiz lobilerinden, vaiz lobilerinden talimat alanların, apaçık bir ihanet içinde olduklarını söyledi.
Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle;
"-Biz 11 yıldır ne diyoruz? Hükümetleri millet göreve getirir millet görevden alır. İşte bunlar türlü ayak oyunlarıyla, komplolarla, sabotajlarla, iftira ile hükümeti yıpratmak, partimizi yıpratmak, kendi arzularına, kendi keyiflerine göre hükümet ve parti kurmak istediler. Geçti o günler. Türkiye'de hükümetleri artık medya kuramaz medya yıkamaz, sermaye kuramaz, sermaye yıkamaz.
-İçerideki bazı iş adamları ile bazı iş veren örgütleri ile ittifak yaptılar. Türkiye'nin iş ortamını, yatırım ortamını karalamak istediler. Şifre ne? Şifre 'ananas'. Şifre ne? Şifre 'tesbih'. Kimlerin kimlerle iş tuttuğunu görüyor musunuz? Kimlerin kimlerle hareket ettiğini görüyor musunuz? Ananaslar geliyor gidiyor, tesbihler geliyor gidiyor. Maalesef benim 77 milyon vatandaşımın ekmeğine göz dikiliyor. Hiç endişeniz olmasın, bu defa yanlış adrese gittiler, sert kayaya çarptılar. Türkiye ekonomisi 2001 yılındaki ekonomi değil. Türkiye ekonomisi sağlam, Türkiye ekonomisi dirençli, Türkiye ekonomisi korunaklı. Hiç endişeniz olmasın. Türkiye ekonomisi 3-5 komplocunun darbe teşebbüsüyle sarsılmayacak, 3-5 gazete haberiyle, tuzu kuru sermayedarların açıklamasıyla savrulmayacak kadar büyük ve dirençlidir. Bunu böyle biliniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...