Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Ağustos 2014 13:36

Erdoğan Murat Göğebakan'ı da unutmadı! Fatiha istedi

12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı balkon konuşmasında hayatını kaybeden ünlü sanatçı Murat Göğebakan'ı unutmadı.

Erdoğan Murat Göğebakan'ı da unutmadı! Fatiha istedi
12. Cumhurbaşkanı, cumhurbaşkanı erdoğan, balkon konuşması, murat göğebakan, fatiha,

Erdoğan sevgisini 'Uzun Adam' şarkısını besteleyerek milyonlara ulaşan ve geçtiğimiz günlerde vefat eden Rock müziğinin efsane sesi Göğebakan için, Başbakan Erdoğan balkon konuşmasında ruhuna Fatiha Suresini okumasını istedi. Erdoğan'ın konuşmasından dakikalar sonra sanatçı Göğebakan'ın Twitter hesabından 'Rahat uyu Göğebakan; 'Uzun Adam' kazandı' cümlesi ile Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafı paylaşıldı. Kanser teşhisi konulan uzun süredir tedavi gören sanatçı Göğebakan'ı, Başbakan seçim çalışmalarına ara vererek hasta yatağında ziyaret etmişti. Başbakan Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen sanatçı Göğebakan, başbakan için söylediği 'Uzun Adam' adlı şarkı ile sevenlerinin gönlünde bir kez daha değer kazanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...