Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Temmuz 2022 18:31 - Güncelleme : 30 Temmuz 2022 18:59

Erdoğan Ordu’da muhalefete sert sözlerle yüklendi: Emekli CHP Genel Müdürü

Ordu'da fındık alım fiyatlarını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefete sert sözlerle yüklendi. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile ilgili, 'Bu zata zaman zaman Bay Kemal diyerek takılıyorum. En sonunda bunu kendisi de kabul etti. Ama seçimden sonra buna 'Emekli CHP Genel Müdürü'nü de eklemesi gerekiyor' dedi.

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
Erdoğan Ordu’da muhalefete sert sözlerle yüklendi: Emekli CHP Genel Müdürü
Erdoğan,Kemal Kılıçdaroğlu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ordu Stadyumu, Fatsa OSB ve Eğitim Yatırımları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan Ordu’da fındık alım fiyatının 54 lira olduğunu açıkladı. ‘Artık bu ülkeyi de, bu milleti de 20 yıl öncesine geri götürmeye kimsenin gücü yetmez’ diyen Erdoğan, Ordu’da 6’lı masaya sert sözlerle yüklendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Türkiye üzerine hesapları olanların, hangi hesaplar içerisinde olduklarını biliyoruz. Her 10 yılda bir hizaya getirilen Türkiye yok. Biz ülke ve millet olarak hem insani sınamalardan alnımızın akıyla çıktık’ dedi.

'SSK'YI BATIRMADI MI?'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Erdoğan şunları söyledi:

Karşımda bir pankart var. "Fındık dalda tekleme, Altılı masa Ordu'dan oy bekleme." Benim Ordu'm böyle işte. Haddini bildirir. Bunların eser namına bir müktesebatları bulunmuyor. Bizim yaptığımız projeleri sanki kendisi yapmış gibi sahipleniyorlar.

Bunlar elit görse mertek sanacak. Bir zamanlar bu Bay Kemal SSK'nın başında değil miydi? SSK'yı batırmadı mı? Ne hale getirdi oraları. Şimdi hastanelerimizin her biri birbirinden güzel. Şimdi bir şehir hastanesi Ordu'ya yapıyoruz.

Bu zata zaman zaman Bay Kemal diyerek takılıyorum. En sonunda bunu kendisi de kabul etti. Ama seçimden sonra buna 'Emekli CHP Genel Müdürü'nü de eklemesi gerekiyor. Yıllardır kendisine, yalan siyasetini bırak dedik ama dinletemedik.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...