Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 May 2015 16:32

Erdoğan, 'Oy kullanmak külfet değil ayrıcalıktır'

Erdoğan, 'Oy kullanmak bir külfet değil tam tersine bir ayrıcalıktır. Sesinizi en iyi şekilde duyurabileceğiniz yer, dağlardaki silahlar değil sandıktır' dedi.

Erdoğan, 'Oy kullanmak külfet değil ayrıcalıktır'
erdoğan,oy kullanmak,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya'da düzenlenen Gençlik Buluşması etkinliklerinde yaptığı konuşmada, "Oy kullanmak bir külfet değil tam tersine bir ayrıcalıktır, imkandır, bir fırsattır. Sesinizi en iyi şekilde duyurabileceğiniz, gücünüzü en etkin şekilde gösterebileceğiniz yer, dağlardaki silahlar değil, sandıktır." dedi.
"Bunların sevgileri falan sahte, inanmayın. Bunlar sevemezler. İnsan öldürende sevgi olur mu, insanları katledende sevgi olur mu?" diyen Erdoğan, "Öyleyse bu oyuna gelmememiz lazım. El ele vereceğiz, omuz omuza vereceğiz ve şunu unutmayacağız, tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Biz bu yolu böyle yürüyeceğiz. Bunlar tek millet diyebilir mi, tek bayrak diyebilir mi, tek vatan diyebilir mi, tek devlet diyebilir mi? Öyleyse 7 Haziran'da bunu diyemeyenlere gereken cevabı benim Avrupa'daki kardeşlerim vermelidir" şeklinde konuştu.
Erdoğan, "Şimdi Avrupa'da, buralarda da 'Alisiz Alevilik' diye bir şeyler çıktı ya. Şimdi bu Alisiz Alevilerin içerisinden bir tanesini de aday yaptılar, milletvekili adayı. Kardeşlerim, uyanık olmaya mecburuz. Eğer Alevilik, Hazreti Ali Radıyallahu Anh Efendimizi sevmekse benden daha Alevisi olamaz. Ama yok. Alevilik bir dinse, orada Tayyip Erdoğan yok. Onu 'Alisiz Aleviler' düşünsün. Bunlara gereken cevabı 7 Haziran'da vereceğinize ben inanıyorum." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...