Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Ağustos 2018 14:38

Erdoğan: Sahtekar ve düzenbazları dinlemeyin

Cumhurbaşkanı Erdoğan Balıkesir'de Cuma namazı çıkışı halka hitap etti ve derecelendirme kuruluşlarına sert çıktı.

Erdoğan: Sahtekar ve düzenbazları dinlemeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan

Erdoğan: Bugün dünden daha güçlüyüz. Yarın daha güçlü olacağız. Cuma'yı Zağnos Mehmet Paşa Camii'nde kıldık. Bu belde bu şehir Hasan Basri Çantay'ların şehri. Gönenmli Mehmet Efendi'nin şehri. Bu şehirde Zağnos Mehmet Paşa bu eseri inşa ve ihya etmiştir. 

Zağnos Mehmet Paşa Camii'nin başka bir özelliği var. Gazi Mustafa Kemal hutbe irad etti. Mehmet Akif Ersoy burada hutbe irad etti. 

Ben karşımda istikal ve istikbal mücadelemizin insanlarını görüyorum. Bu kardeşinize verdiğiniz yüzde 50'den fazla destek için teşekkür ediyorum. Mart seçimlerinde daha güçlü olarak yürümeye varız değil mi? Beraber yürümeye devam edeceğiz inşallah. Bizi bölemeyecekler. Bu tehditlere sakın aldırmayın. Bu millet tehditlerle sindiremez. 

Benim sizden bir ricam var: Ne olur birbirinizi çok sevin. Fitneye fesada yer vermeyin. Birbirinizi Allah için sevin. 

Batı'nın ekonomik tehdidi bize sindiremez. Siz de dik durun. Biz size güveniyoruz. Türkiye'nin öyle anlatıldığı gibi derece kuruluşları sahtekar ve düzenbazları bırakın, dinlemeyin. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...