Tgrt Haber
23 May 2022 11:54 - Güncelleme : 23 May 2022 13:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her hafta basketbol oynuyorum, skorer noktasında bir numara benim

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Müziği Sergisi’nde eşyaları yer alan merhum sanatçıların aileleriyle sohbet etti. Sohbet sırasında spor konusunun açılması üzerine bakanlarla birlikte haftada iki kez basketbol maçı yaptığını belirten Erdoğan, "Skorer noktasında bir numara benim" dedi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her hafta basketbol oynuyorum, skorer noktasında bir numara benim
Cumhurbaşkanı Erdoğan,Basketbol,Sergi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesinde açılan Türk Müziği Tarihi Sergisi’ni gerçekleştirdiği ziyaret sonrası sergide yer alan merhum sanatçıların aileleriyle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi terasında gerçekleşen sohbete, Aşık Mahzuni Şerif’in oğlu Ali Mahzuni, Aşık Veysel’in torunu Çiğdem Özer, Neşet Ertaş’ın kızı Döne Ertaş, Alaaddin Yavaşça’nın eşi Ayten Yavaşça, Yıldıray Çınar’ın yeğeni Metin Erten, Kani Karaca’nın oğlu Mehmet Ali Karaca, Hikmet Şimşek’in eşi Nihal Şimşek, Çekiç Ali’nin oğlu Aydın Çekiç, Bekir Sıdkı Sezgin’in oğlu Hüseyin Kutsi Sezgin katıldı. Tarihçi-yazar Murat Bardakçı da sohbete eşlik etti.

Merhum sanatçıların yakınları sergi için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkürlerine sundu. Erdoğan’ın bu kadar yoğun çalışma temposunda nasıl dinç göründüğüyle ilgili sorulan bir soru dikkat çekti.

“MESLEĞİ SEVİYORSANIZ ONDA YOK OLACAKSINIZ”

Sorulan soruya tebessümle cevap veren Erdoğan, "Aşk varsa meşk var. Aşkı tarif edin derler ben de üstattan öğrenmiştim. Aşk kişinin sevdiğinde yok olmasıdır. Eğer siz mesleği seviyorsanız onda yok olacaksınız. Sevmiyorsanız yapmaya gerek yok” ifadelerini kullandı.

“STOKER NOKTASINDA BİR NUMARA BENİM”

Erdoğan, haftada iki, üç gün basketbol oynadığını belirterek, "Bu ay aşırı yoğunuz, maç programları yoğun olmayacak. Her hafta muhakkak basket oynuyoruz bakan arkadaşlarımızla beraber. Skorer noktasında bir numara benim" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...