Tgrt Haber
02 Ağustos 2016 15:07

Erdoğan, uluslararası yatırımcılara seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Uluslararası Yatırımcılarla Yüksek Düzeyli Ekonomi Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan, uluslararası yatırımcılara seslendi
erdoğan,canlı,konuşma,

İşte Erdoğan'nın konuşmasından satırbaşları: 

Bize Batı'dan gelen hiç bir ziyaretçi, hiçbir temsilci yoktur. Fakat Belçika'ya, Fransa'ya nasıl gittiklerini biliyoruz. Bazı ülkeler hava alanlarında ne yazıkki Türkiye'ye gitmeyin. Oraya gitmek Erdoğan'ı güçlendirir gibi reklamlar yayınlamaktadır. 

Bu darbe hareketinin arkasında Türkiye'nin yükselişini hazmedemeyen mihraklar var. 

Türkiye'nin ekonomide en güvenilir ülkelerden biri olduğunu sizler gördünüz. Darbe girişimi sadece içeride tezgahlanan bir olay değildir. Bu olay içeride aktörleri olan ama senaryosu dışarıda yazılan bir olaydır. Ama bu girişimde bulunanlar bu milletin kendisinini hesap edemediler. 

2 BİN 200'YE YAKIN ŞEHİDİMİZ VAR

Bu darbe hareketini yapanlara, bu insanlara bombalar yağdırırken hangi düşünceyle bunu yaptılar. Hangi insani yapı kendi halkına bombalar yağdırarak, tanklarla üzerine giderek bu vahşeti yapabilir. Şuana kadar 238 şehit 2 bin 200'ye yakın yaralımız var.
FETÖ TAKIMI BURALARDADIR

Gazilerimizle telefonda görüşüyorum. Genç Sabri 34 yaşında yazılımcı kendisi. Tanklar üzerinden geçmiş. İlkinde zarar görmemiş. İkincisinde kolu zarar görmüş. Ama sanki hiçbir şey olmamış gibi konuşuyor. Reis'im sen iyi misin diyor bana. Albayımla konuşuyorum. 7 kurşun almış vücuduna. Ama hala bize düşünüyor. Bu FETÖ takımı buralardan eksik değildir. Aman dikkatli olun diyor bana. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...