Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 May 2015 17:13

Erdoğan, 'Yarın bir müjde duyabilirsiniz'

Adıyaman'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Yarın Diyanet işleri başkanımızla alakalı bir müjde duyabilirsiniz. Bosna-Hersek'ten dönerken sözüm var, cumadan önce açıklamayacağım dedim'' diye konuştu.

Erdoğan, 'Yarın bir müjde duyabilirsiniz'
Bosna,Diyanet,adıyaman,Mercedes,Tayyip Erdoğan,Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, adıyaman'da Nissibi Köprüsü'nün açılışında konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan satır başları şöyle: ''Diyorlar ki diyanet işlerini kapatacağız. Din derslerini kaldıracağız. Kaynak mı? Diyanet işleri başkanının altındaki Mercedes. Halbuki altlarında spor arabalardan geçilmiyor. Yarın bir müjde duyabilirsiniz. Bu müjde diyanet işleri başkanımızla alakalı olacak. Çünkü Bosna-Hersek'ten dönerken sözüm var. Dedim ki açıklamayacağım tamam, cumadan önce açıklamayacağım. Bu ülkede diyanet işleri makamına bu denli saldırmayı kendine adeta bir sandıkta yol olarak telakki eden terör örgütünü arkasına alan bir siyasi anlayışa ben inanıyorum ki ne Kürt kardeşlerim ne Arap kardeşlerim ne Zaza kardeşlerim hiçbirisi prim vermeyecektir. Şu hale bak ya.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...