Tgrt Haber
10 Temmuz 2015 16:26

Erdoğan’a turistlerden yoğun ilgi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Sultanahmet Camii’nde kıldı. Tarihi yarımadada bulunan turistler Erdoğan’a yoğun ilgi gösterdi.

Erdoğan’a turistlerden yoğun ilgi
cumhurbaşkanı erdoğan, turistler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karacaahmet Mezarlığı’na aile kabristanını ziyaret ettikten sonra cuma namazı için Sultanahmet Camii’ne geldi. Erdoğan’ının gelişi nedeniyle cami ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Cami girişinde Erdoğan’ı İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez ve İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok karşıladı. Cuma namazının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı’nın düzenlediği Türkiye Uluslararası Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmaları’nda dereceye girenlere ödülleri verildi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen ödül töreninin ardından Erdoğan camiden ayrıldı. Bir süre cami önünde Prof. Dr. Mehmet Görmez ve beraberindekilerle sohbet eden Erdoğan, daha sonra tarihi yarımadadan ayrıldı.
Öte yandan bir grup turist, Erdoğan camiden ayrılana kadar dışarıda bekledi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...