Tgrt Haber
16 Haziran 2022 15:23 - Güncelleme : 16 Haziran 2022 16:35

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya sert sözler: Her gün çıkıp bir HDP'li posta koyuyor

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda partisinin yöneticilerine seslendi. 2023'te kazanmak dışında bir ihtimal olmadığını belirten Erdoğan, "23 milyon üye hedefiyle yolumuza devam edeceğiz." dedi. 6'lı masayı da eleştiren Erdoğan "Her gün çıkıp bir HDP'li posta koyuyor" dedi.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: TGRT HABER
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya sert sözler: Her gün çıkıp bir HDP'li posta koyuyor
recep tayyip erdoğan,ak parti

AK Parti'nin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda partisinin yöneticilerine seslenen Cumhurbakanı Recep Tayyip Erdoğan, siyaset gündemine ilşkin önemli açıklamalarda bulundu. 6'lı masanın gizli ittifakı olarak HDP'yi işaret eden Erdoğan, "Her gün bir HDP'li çıkıp bunlara posta koyuyor. Tehdit ediyor." diyerek muhalefeti eleştirdi. 2023 seçimlerinin zaferin sembolü olacağını belirten Erdoğan "23 milyon üye hedefiyle yolumuza devam edeceğiz. Bu bizim için zor bir şey değil. Şu an 11 milyonu aşkın üyemiz var. Her bir üyemiz 1 üye daha getirirse seçimi kazandık demektir." sözleriyle 2023 seçim hedeflerini de açıkladı.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından önemli satır başları...

"Sizleri en kalbi duygularımnla selamlıyorum. Seçim takviminden bir yıldan geriye saymaya başladığımız şu günlerden itibaren geçen her gün hazine değerindedir. Derdini anlatmak isteyen her vatandaşımızın AK Parti teşkilatından birini görecek şekilde sahayı sıkı tutmalıyız.

"AK PARTİ'NİN KADERİ İLE MİLLETİN KADERİ İÇ İÇE GEÇMİŞTİR"

Aynı şekilde 2023 hedeflerimizle insanlarımızın umutlarının adresi de yine biz olacağız. Önemli olan bu malzemeyi doğru kullanmaktır. Üye sayısı 11 milyonu geçen bir partinin içinde üslubuyla sıkıntılı olan insanlar vardır. AK Parti ailesi ihtiyacı olan her konuda doğru insanı öne çıkaracak kadar büyüktür. Halka tepeden bakan, geleni kapıdan içeri almayan AK Parti yöneticisi olamaz. Ülkesine, şehrine ve partisine hizmet için gece gündüz koşturmayan AK Parti'de görev üstlenemez. Bunlar bizde mecburidir. Aksi takdirde ortaya çıkan tablodan sadece AK Parti değil, şehirlerimiz de zarar görmektedir. AK Parti'nin kaderi ile milletin kaderi et ile tırnak gibi iç içe geçmiştir. Hiçbir şahsi hesap bu ilmi misyonun üstüne geçemez. Bileğini bükmeye darbecilerin gücünün yetmediği bu partiye içerden zarar verilmesine izin vermeyiz.

23 MİLYON ÜYE HEDEFİ

2023 seçim zaferimizin sembolü olacak, 23 milyon üye hedefiyle yolumuza devam edeceğiz. Bu bizim için zor bir şey değil. Şu an 11 milyonu aşkın üyemiz var. Her bir üyemiz 1 üye daha getirirse seçimi kazandık demektir. Ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları bunları yapmaya başlarsa mesele bitmiştir. CHP'nin başındaki zat, kadınları bize karşı kışkırtarak onlara iş hayatında yer vermediğimizi iddia etmiş. Kardeşlerimize verdiğimiz, kadınlara verilen destekleri iyi anlatsın diye kadın kollarımızı illere gönderdik. Bir de bu zatın muhafazakar genç kadınlara yönelik sözleri var. Kadınlarımızın en temel hakkı olan başörtüsü yasağı için Anayasa Mahkemesi önünde nöbet tutanın yapacağı iş başını öne eğip yerine oturmaktır.

"HER GÜN BİR HDP'Lİ BUNLARA POSTA KOYUYOR"

Ülkemizin demokrasi ve kalkınma adımlarından rahatsızlık duyan çevreler umutlarını 2023 seçimlerine bağladılar. Her yolu deneyenlerin artık sabrı kalmadı. AK Parti'yi tökezleterek ülkeyi zor duruma düşürmek isteyenler her yola başvurmaya başladı. Bürokrasiden siyasete hayatının hiçbir başarı olmayan bu zata ülkeyi teslim etmek isteyenlerin amaçları milletin hayrına değildir. Altılı masa sirk çadırından beter bir hale geldi.

Masanın gizli ortaklarından yedikleri ayarlar var. Her gün bir HDP'li çıkıp bunlara posta koyuyor. Tehdit ediyor.

Geçmişlerini inkar pahasına o masada oturanları milletimize havale ediyorum.

Bunlar mı Türkiye''nin güney sınırlarında terörle mücadele edecek? Bunlar mı Karadeniz'deki savaşta tarafları bir araya getirip çözüm arayacak? Bun ları mı dar gelirli vatandaşlarımızı sıkıntıdan kurtaracak? Bunlar mı istihdamı artıracak? Bunlar mı eğitimden sağlığa, ulaşıma tüm alanda mevcut durumu koruyacak?

"İNSANLARIMIZI GEÇİM SIKINTISIZNDAN KURTARACAK OLAN BİZİZ"

Bugün insanlarımızın geçim sıkıntısı olabilir. Ama şunu da bilmeliyiz dünya bir girdaptan geçiyor. Aldığımız ve alacağımız tedbirlerle insanlarımızı geçim sıkıntısından kurtacak olan da, herkesin iş ve aş sahibi olmasını sağlayacak olan da biziz.

Türkiye'nin AK Parti ile Cumhur İttifakı ile yoluna devam etmesi için milyonlarca sebep sayabiliriz. Bu hakikatlerle milletimizin huzuruna çıktığımızda karşımıza dikilenlerin kağıttan kaplan olduğu anlaşılacaktır.

Koronavirüs salgını nedeni ile üretim azaldı. Salgın kaynaklı olumsuzluktan gelişmiş ülkeler dahil herkes etkilendi. İşte FED'in Amerika'daki adımı. Bu görülmüş bir şey değil. Bizim vakitlice aldığımız tedbirler sayesinde hemen hiçbir vatandaşımızı mağdur etmedik. Destek ve teşvik paketlerimizle her kesimden vatandaşımıza yardım ettik.

Geçtiğimiz yıl tarihimizin en yüksek ihracat rekorunu kırdık. Türkiye'nin bu noktaya yıllık 36 milyar dolardan geldi. Şimdi 235 milyar dolarlık ihracatımız var. İlk hedefimiz bunu 500 milyar dolara daha sonra da 2 katına çıkarmaktır. Dünyada pek çok ülkede istihdamda sorun yaşarken biz bunu artırdık."

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...