Tgrt Haber
14 Ağustos 2022 20:21 - Güncelleme : 14 Ağustos 2022 21:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti'nin 21. kuruluş yıl dönümü mesajı: Hizmet davamızdan geri adım atmadık, atmayacağız

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin kuruluşunun 21. yıl dönümü dolayısıyla paylaşımda bulundu. Paylaştığı mesajda hizmet vurgusu yapan Erdoğan, "Türkiye’ye hizmet davamızdan asla geri adım atmadık, atmayacağız. Nice yıllara AK Parti" ifadelerini kullandı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber / AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti'nin 21. kuruluş yıl dönümü mesajı: Hizmet davamızdan geri adım atmadık, atmayacağız
Recep Tayyip Erdoğan,AK Parti

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 21'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Erdoğan paylaşımında, "14 Ağustos 2001'de hangi heyecanla yola çıktıysak bugün de aynı heyecanı yüreğimizde taşıyoruz. Gönülleri fethetmek, kalpleri kazanmak için aynı kararlılıkla yolumuzda yürüyoruz. Türkiye’ye hizmet davamızdan asla geri adım atmadık, atmayacağız. Nice yıllara AK Parti." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımında "Bir olduk 21 olduk, AK Parti 21 yaşında" ifadelerinin bulunduğu görsele de yer verdi.

https://twitter.com/RTErdogan/status/1558861255879716864

"BİR OLDUK, 21 OLDUK"

AK Parti'li isimler, partilerinin 21. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Twitter üzerinden "Bir olduk, 21 olduk" etiketiyle kutlama mesajları yayımladı.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Yeniden güçlü büyük Türkiye için, milletimizle omuz omuza, birlik ve beraberlik içinde, demokrat, reformcu, yerli, milli, kalkınmacı, kuşatıcı ve tüm Türkiye'nin partisi AK Parti'mizle nice yıllara." mesajını paylaştı.

Bir ülkede temel sorunları siyaset yoluyla çözmenin o ülkeye yapılabilecek en büyük hizmet olduğunu belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, "AK Parti bu büyük başarının adıdır. İslam dünyasında din ve vicdan özgürlüğünün önündeki yasakları, siyasi mücadeleyle ve demokratik yollarla kaldırarak, özgün bir başarı sağladı." değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Millete hizmet yolunda, 'büyük ve güçlü Türkiye' fikri için yaptığımız her iş ve attığımız her adımda milletimizle bir olduk. Bir olduk, 21 olduk, nice bir olduğumuz ve ülkemize hizmet ettiğimiz yıllarımız olsun. Ailemiz, yuvamız, AK Partimizin 21. yaş günü kutlu olsun." ifadelerine yer verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde aziz milletimize ve ülkemize hizmet yolunda 21. yılımız kutlu olsun. Milletimizle beraber nice yıllara." açıklamasını yaptı.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "21 yıldır inandığımız yolda yürüyor, milletimizin hizmetkarı olmaktan gurur duyuyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile hizmetlerle dolu nice yıllara." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti'nin 21. kuruluş yıl dönümü mesajı: Hizmet davamızdan geri adım atmadık, atmayacağız

BAKANLARDAN KUTLAMA PAYLAŞIMI

İçişleri, Hazine ve Maliye, Ticaret, Ulaştırma ve Altyapı ile Tarım ve Orman bakanları, AK Parti'nin 21'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Twitter üzerinden "Bir olduk, 21 olduk" etiketiyle kutlama mesajları yayımladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabındaki paylaşımda, "Yıl 2001. Buhranın içerisinde yükselen bir ses: 'Artık Türkiye'de hiçbir şey, eskisi gibi olmayacak.' Millete hizmet siyasetiyle, yerli ve Milli atılımıyla, ülkemize çağ atlatan icraatlarıyla destanlar yazan AK Parti'mizin 21. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun" mesajını verdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, paylaşımında, "Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde, kurulduğu ilk günden bu yana parçası olmaktan gurur duyduğum AK Parti'miz ile her daim milletimizin yanında olduk, sayısız esere beraberce imza atarak 'Bir olduk 21 olduk.' 20 yılda asırlık bir demokrasi ve kalkınma hamlesi gerçekleştiren AK Parti'mizin 21'inci kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. Beraberce daha nice AK yıllara." ifadelerini kullandı.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Milletin partisi, AK Parti'miz 21 yaşında. Millete hizmet yolunda daha nice yıllara. AK Parti'mizin 21'inci kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. Cumhurbaşkanı'mız ve Genel Başkan'ımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde nice yıllarımız olsun." değerlendirmesinde bulundu.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "14 Ağustos 2001’de Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan AK Parti'miz 21 yaşında. Yaptığı dev hizmetlerle Türkiye’ye çağ atlatan AK Parti, millete hizmet yolunda daha güçlü şekilde yoluna devam ediyor. Nice AK yıllara." mesajını paylaştı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da "Memleket sevdasıyla geçen 21 yıl. Ülkemizin her bir karışını yeni baştan inşa ettik, halkımızın yüzünü güldürdük." ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber / AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...