Tgrt Haber
24 Temmuz 2022 18:21 - Güncelleme : 24 Temmuz 2022 18:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Ayasofya" paylaşımı: Dirilişi bir kez daha hayırlı olsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya Camii'nin ibadete açılışının 2. yıl dönümü için sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "86 yıl sonra fethin sembolü, Fatih'in vasiyeti ve emaneti Ayasofya-i Kebîr Cami-i Şerîfi'ni aslına rücu ettirmeyi bizlere nasip eden Allah'a hamdolsun. Ayasofya'nın dirilişi bir kez daha hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Ayasofya" paylaşımı: Dirilişi bir kez daha hayırlı olsun
Cumhurbaşkanı Erdoğan,Ayasofya Camii

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin, ibadete açılmasının ikinci yıl dönümü dolayısıyla resmi sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

https://twitter.com/RTErdogan/status/1551212436371423233

"DİRİLİŞİ BİR KEZ DAHA HAYIRLI OLSUN"

Erdoğan'ın Twitter'dan yaptığı paylaşımında, "86 yıl sonra fethin sembolü, Fatih'in vasiyeti ve emaneti Ayasofya-i Kebîr Cami-i Şerîfi'ni aslına rücu ettirmeyi bizlere nasip eden Allah'a hamdolsun. Ayasofya'nın dirilişi bir kez daha hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...