Tgrt Haber
17 May 2022 11:55 - Güncelleme : 17 May 2022 12:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan, taziye için Abu Dabi'ye gitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şeyh Halife bin Zayid Al Nahyan'ın vefatı dolayısıyla Birleşik Arap Emirlikleri'ne taziye ziyareti için yola çıktı. Erdoğan'a bu ziyaretinde Bakan Akar da eşlik ediyor.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, taziye için Abu Dabi'ye gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan,BAE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Başkanı Şeyh Halife bin Zayid Al Nahyan'ın vefatı nedeniyle Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) taziye ziyareti gerçekleştirecek. Ziyaret için "TUR" uçağı ile Abu Dabi'ye giden Erdoğan'aı Esenboğa Havalimanı'ndan Vali Yardımcısı Abdullah Dölek ve beraberindekiler uğurladı.

Erdoğan'a ziyaretinde Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun eşlik ediyor.

BAE'Yİ HÜZNE BOĞAN ÖLÜM

Şeyh Halife Bin Zayed El Nahyan geçtiğimiz cuma günü hayatını kaybetmişti. Erdoğan, Nahyan'ın ölümünden yeni Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed El Nahyan ile telefonda görüştü, başsağlığı dilemişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...