Tgrt Haber
07 Aralık 2021 10:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Teoman Duralı için başsağlığı mesajı

Bilim, Teknoloji ve Yenilik Politikaları Kurulu üyesi Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı'nın vefatının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajında "Unutulmaz hizmetleri olmuştur" diyen Erdoğan, Duralı'nın ailesi, öğrencileri ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Teoman Duralı için başsağlığı mesajı
teoman duralı,erdoğan,cumhurbaşkanı erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Teoman Duralı'nın vefatının ardından başsağlığı mesajı yayımladı. 

Cumhurbaşkanlığı Bilim, Teknoloji ve Yenilik Politikaları Kurulu üyesi Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı'nın Türkiye'nin fikir dünyasının önemli değerlerinden olduğunu belirten Erdoğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Aynı zamanda bilim-kültür alanında Cumhurbaşkanlığı 2021 Kültür Sanat Büyük Ödülünü alacak isimlerden biri olan hocamızın eserleri, yetiştirdiği öğrencileri, sohbetleri, yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştirdiği çalışmalarıyla tefekkür dünyamıza unutulmaz hizmetleri olmuştur. Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı hocamıza Allah'tan rahmet ailesine, öğrencilerine ve sevenlerine başsağlığı dilerim."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Teoman Duralı için başsağlığı mesajıGeçtiğimiz ay gördüğü kanser tedavisi sebebi ile 2 kez ameliyat geçiren Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülü sahibi Prof. Dr. Teoman Duralı, 74 yaşında, İstanbul'da hayatını kaybetti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...