Tgrt Haber
26 Aralık 2021 14:40

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Faiz zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapar

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yeni ekonomi programımızla Türkiye'yi. en büyük 10 ekonomi arasına sokma hedefine hızla ilerliyoruz. Faiz zengini daha zengin yapar, biz bu çarkı bozup milleti hedefine ulaştıracağız" dedi.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Faiz zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapar
Cumhurbaşkanı Erdoğan,AK Parti,Danışma Meclisi,Toplantı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasa AK Parti saflarında mücadele edenlere şükranlarını sunarak başlayan Erdoğan, "İstanbul bizim medeniyetimizde de, davamızda da ayrı bir yere sahiptir"dedi. Verilen mücadelenin 'Aya Sofya'yı micarelerden kurtaracağız' diyenelere karşı olduğunun altını çizen Erdoğan "Verdiğimiz mücadele, Gezi olaylarında zulüm 1453'te başladı diyenlere karşı" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

-Değerli dava arkadaşlarım, başımızın tacı sevgili hanım kardeşlerim, gözümüzün nuru kıymetli gençler sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. AK Parti saflarında mücadele eden emek veren herkese şükranlarımı sunuyorum.

İstanbul bizim medeniyetimizde de, davamızda da ayrı bir yere sahiptir. Her fırsatta tekrar tekrar hatırlattığım gibi İstanbul bir ömre değer bir şehirdir. İstanbul adını göklere yazarsanız, düşlerinizden mehtabının kaybolacağından korktuğu bir şehirdir. İstanbul vatanımız olan bir şehir. İstanbul insana seversen olayım yarin diyen bir şehirdir. Biz İstanbul'u böyle bir aşkla seviyoruz. İstanbul'u sevmek demek tüm Türkiye'yi sevmek demektir.

Bu kadar sevilen bir şehre hizmet etmekte o derece şereflidir. Bu şehre hizmet etmek demek aynı zamanda Eyüp Sultan Hz., Yuşa Hz. hizmet etmek demektir. 

"VERDİĞİMİZ MÜCADELE, GEZİ OLAYLARINDA ZULÜM 1453'TE BAŞLADI DİYENLERE KARŞI"

Sevgili gençler bizim gecemizi günümüze katarak çalışmamızın gerisinde işte bu aşk vardır. AK Parti saflarında samimiyetle mücadele eden her bir kardeşimizin de bu hissiyatta olduğunu biliyoruz. Dün Gaziantep'te bu aşkı gördük. Hamd olsun, fabrikaya gittik, işçilerimizle beraber olduk, orada da bu heyecanı gördük.

Gençler elbette her dava gibi bizim davamızın da sembolleri vardır. Tekbirimizle, ezanımızla, İstiklal Marşı'mızla, camilerimizle bu sembollere sıkı sıkıya sarılmamızın sebebinde bağlılığımız bulunuyor. İşte bu nedenle Aya Sofya'nın açılması bizim için çok kıymetlidir.

Verdiğimiz mücadele, Aya Sofya'yı minarelerden kurtaracağız diyenlere karşı. Verdiğimiz mücadele, Gezi olaylarında zulüm 1453'te başladı diyenlere karşı.

ASİYE AÇIKLAMASI

"39 belediyemize sesleniyorum. Hayvan barınaklarını ihmal etmeyiniz. Bu hayvan barınakları ile birlikte Osmanlı'nın yaptıklarını unutmayınız. Ne yapıyorlardı? Hayvanların ağaçlarda yetişen nümetleri yemelerini sağlıyorlardı. Asiye pitbull köpekleriyle oynarken yaralandı. Babasını aradım. Dün ambulans uçakla Antalya'ya gönderdik. Şu anda tedavisi yapılıyor. Biz böyleyiz, böyle olmaya da devam edeceğiz."

"MİLLETİ HEDEFİNE ULAŞTIRACAĞIZ"

"AK Parti Dönemi'nde doğmuş nesil, eski Türkiye'yi bilmediği için sahip oldukları imkanları geçmiş ile mukayese edemiyor. Yaptıklarımızı bıkmadan, usanmadan anlatmayı sürdürmeliyiz. Yeni ekonomi programımızla Türkiye'yi. en büyük 10 ekonomi arasına sokma hedefine hızla ilerliyoruz. Faiz zengini daha zengin yapar, biz bu çarkı bozup milleti hedefine ulaştıracağız.

İMAMOĞLU'NA MEKTUP CEVABI

Şimdi utanmadan sıkılmadan bana mektup gönderiyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kayıtları orada tutuluyor. Hani İBB'de personel fazlası vardı, israf vardı. Belediyenin borcunu 61 milyar liraya çıkardılar. Anlaşılan o ki 2024'e kadar borç 100 milyar liraya kadar yaklaşacaktır. Bu ihanettir. Yaptıkları hiç bir iş yok. Devam eden işleri bile sürdüremiyorlar.  İstanbul halkına yalan söylüyorlar. Önümüzdeki seçimde halk tüm yalanlarını yüzlerine vuracak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...