Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Ağustos 2015 16:49

Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye telefonu

Erdoğan, terör saldırılarında şehit düşen askerler ve bir gönüllü köy korucusunun ailelerini telefonla arayarak, taziyelerini iletti.

Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye telefonu
erdoğan,taziye telefonu,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör saldırılarında şehit düşen askerler ve bir gönüllü köy korucusunun ailelerini telefonla arayarak, taziyelerini iletti.Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır ve metanet dileyen Erdoğan, şehit Jandarma Uzman Çavuş Veli Ateş'in babası Abdurrahman Ateş, şehit Jandarma Astsubay Muhammed Gürlek'in babası Hacı Gürlek, şehit köy korucusu Yakup Aktürk'ün eşi Funda Aktürk, şehit Jandarma Teğmen Hubeyib Turan'ın babası Halit Turan ile telefonla görüştü.  Erdoğan'ın ailelerle yaptığı telefon görüşmelerinde, şehit ailelerine her zaman yanlarında olacaklarını belirterek, ülkenin güvenliği, halkın huzuru için görevlerini ifa ettikleri sırada şehit düşen askerlere Allah'tan rahmet dilediği kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...