Tgrt Haber
28 Ağustos 2014 10:37

Erdoğan'ın başarısındaki sırrı açıkladı

Yalçın Akdoğan, cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın başarısının arkasındaki iki sırrını yazdı.

Erdoğan'ın başarısındaki sırrı açıkladı
yalçın akdoğan,cumhurbaşkanı,erdoğan,başarı,sır,

AK Parti Ankara Milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Yalçın Akdoğan, bugün yemin töreniyle resmen cumhurbaşkanlığı görevine başlayacak olan Erdoğan için bir vefa yazısı kaleme aldı. Akdoğan, Erdoğan'ın başarısının altında samimiyet ve sahicilik olduğunu yazdı. 

Yeni Şafak gazetesinde Yasin Doğan takma adıyla yazan Akdoğan, "Yolun açık olsun Büyük Usta" başlıklı köşesinde Erdoğan'a övgüler yağdırdı.
BİR LİDERİN DOĞUŞU EFSANESİNİ MİLLET YAZDI
İtilip kakılan insanların kendilerini Erdoğan'da bulduğunu belirten yazar, yazısında "Erdoğan'ı AK Parti'nin lideri yapan da halktı, Cumhurbaşkanı seçen de halk... Bir liderin doğuşu efsanesini de millet yazdı, halkın seçilmiş cumhurbaşkanı hikayesini de millet yazdı. Bu onur, her şeyi fazlasıyla hak eden millete ait bir onurdur. " ifadelerine yer verdi.

GEÇMİŞİNİ İNKAR ETMEDİ

13 yıllık parti başkanlığında Erdoğan'ın hiç geriye gitmediğini azan Akdoğan, "Güzel son ve güzel başlangıç Erdoğan'a nasip oldu" diyor. Erdoğan'ın en yakınındaki isimlerin başında gelen Akdoğan, yazısını böyle tamamlıyor:

"Aslında Erdoğan yine zor olanı başardı. Kurduğu, büyüttüğü, iktidara taşıdığı, büyük bir markaya dönüştürdüğü partiyi bir başka yol arkadaşına devretmekten yüksünmediği gibi, siyasetin çok az göreceği başarılı bir süreç işleterek bunu gerçekleştirdi.

Milletin desteğiyle büyüyen bu müktesebatı, kişisellikten uzak bir kararla milletin içine sinecek bir isme devretti.

Başarının sırrı samimiyettir, sahiciliktir... Erdoğan kendi gibi samimi, kendi gibi sahici, kendi gibi misyon ve dava adamı bir ismi öne çıkararak milletine ihanet etmemiş, geçmişini inkar etmemiş oldu.

Cumhurbaşkanlığı, milletin büyük yürüyüşünde önemli misyonlar yüklenecek. Yeni Türkiye'nin inşasında milletin adamları rol üstlenmeyi sürdürecek. Erdoğan'ın mücadelesi milletin önünü açmış oldu, millet açılan yolda kendi adamlarını üretmeye devam edecek.

Erdoğan belediye başkanı, parti başkanı, hükümet başkanı oldu, bugün cumhur başkanı olacak. Erdoğan bizim için tek kelimeyle 'BAŞKAN'.

Yolun açık olsun milletin başkanı..."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...