Tgrt Haber
01 Kasım 2021 20:27

Fatih Erbakan karantinaya girdi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, oğlunun koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine karantinaya girdi. Aşı olmadığını ve olmayacağını açıklayan Erbakan, PCR zorunluluğuna da karşı çıkmıştı.

Fatih Erbakan karantinaya girdi
Yeniden Refah Partisi,Fatih Erbakan,PCR,mRNA,,aşı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın oğlu, öğrenim gördüğü okulda koronavirüse yakalandı. Yaşanan bu gelişme sonrası ailede bulunanlar ev karantinasına alındı.

Erbakan'ın bütün programları da iptal edildi.Öte yandan Erbakan'ın çarşamba günü gazetecilerle yapacağı kahvaltılı basın toplantısı da ertelendi.

AŞI OLMAYACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

Koronavirüse karşı aşı olmayan ve PCR zorunluluğuna da karşı çıkan Erbakan, "Aşı olmadım, olmayı da düşünmüyorum" demişti.

Erbakan, mRNA aşısı olanlar içinse "O insanların yarı insan yarı maymun çocuklar doğurmasına sebep olabilirsiniz. 3 kulaklı 5 gözlü canlılar doğmasına yol açabilir" demişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...