Tgrt Haber
09 Aralık 2021 11:01

Fotoğraf ortaya çıktı! HDP’li vekil öldürülen teröristle yan yana

Sincar’da PKK’ya bir darbe daha vuruldu. Terör örgütünün sözde Sincar sorumlusu ‘Dijwar’ kod adlı Merwan Bedel, MİT ve TSK ortak operasyonuyla etkisiz hale getirildi. ‘Dijwar’ kod adlı teröristin bulunduğu araç, SİHA ile nokta atışıyla vuruldu. Etkisiz hale getirilen terörist Merwan Bedel'in bir süre önce HDP Milletvekili Feleknaz Uca ile birlikte Sincar'da bir programda birlikte çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı.

Fotoğraf ortaya çıktı! HDP’li vekil öldürülen teröristle yan yana
hdp,milletvekili,Sincar,pkk,darbe,siha,MİT,tsk,Feleknaz Uca

Sincar’da PKK’ya bir darbe daha vuruldu. Terör örgütünün sözde Sincar sorumlusu ‘Dijwar’ kod adlı Merwan Bedel, MİT ve TSK ortak operasyonuyla etkisiz hale getirildi. ‘Dijwar’ kod adlı teröristin bulunduğu araç, SİHA ile nokta atışıyla vuruldu.

PKK'YA SİHA DARBESİ

Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’ya yönelik Pençe Harekatları devam ediyor. Örgütün sözde yöneticileri nokta operasyonlarla tek tek etkisiz hale getiriliyor. Özellikle İHA ve SİHA’lar başta olmak üzere insanız hava araçlarıyla PKK’ya ağır darbe vuruluyor.

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) uzun süredir takibe aldığı ve önceki gün Hanesor köyünde toplantıda olduğu belirlenen terör örgütünün sözde Sincar Özerk Yönetimi Konseyi Eş Başkanı ve YBŞ sorumlusu 'Dijwar' kod adlı Merwan Bedel adlı terörist sabah saatlerinde evden çıktı.

Fotoğraf ortaya çıktı! HDP’li vekil öldürülen teröristle yan yana

DİJWAR VE İKİ KORUMASI ÖLDÜRÜLDÜ 

Bedel ve 2 korumasını taşıyan araç, sivil yerleşim yerinden uzaklaştıktan sonra TB-2 Bayraktar SİHA tarafından, Kanatlı Güdüm Kiti Silah Sistemi (KGK) MK-82 yerli akıllı mühimmatla nokta atışı yapılarak vuruldu. Araçtaki Merwan Bedel ve 2 koruması etkisiz hale getirildi.

HDP'Lİ VEKİL ÖLDÜRÜLEN DİJWAR KOD ADLI TERÖRİSTLE YAN YANA

Öte yandan operasyonda etkisiz hale getirilen terörist Merwan Bedel'in bir süre önce HDP Milletvekili Feleknaz Uca ile birlikte Sincar'da bir programda birlikte çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı.

Fotoğraf ortaya çıktı! HDP’li vekil öldürülen teröristle yan yana

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...