Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Şubat 2014 12:28

Gambiya Cumhurbaşkanı Jammeh Ankara'da

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, resmi ziyaret için Türkiye'de bulunan Gambiya Cumhurbaşkanı Yahya Jammeh'i törenle karşıladı.

Gambiya Cumhurbaşkanı Jammeh Ankara'da
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Gambiya Cumhurbaşkanı Jammeh Ankara'da,

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, resmi ziyaret için Türkiye'de bulunan Gambiya Cumhurbaşkanı Yahya Jammeh'i törenle karşıladı. Çankaya Köşkü'nde 21 pare top atışı eşliğinde iki ülke milli marşlarının çalındığı törende, Gambiya Cumhurbaşkanı Jammeh tören kıtasını Türkçe "Merhaba asker" diyerek selamladı. Gül ve Jammeh, törenin ardından Büyük Şeref Kapısının önünde el sıkışarak basın mensuplarına poz verdi. Törene İçişleri Bakanı Efkan Ala, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve diğer ilgililer katıldı. Beyaz yerel kıyafet giyen Jammeh'in elindeki Kur'an-ı Kerim, tespih ve asa dikkati çekti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...