Tgrt Haber
24 Nisan 2014 19:31

Görevi aldı, işçilere yüzde 20 zam yaptı

Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Umurbey beldesi Belediye Başkanı Sami Yavaş, seçimlerin ardından görevi devralır almaz belediye işçilerine zam yaptı.

Görevi aldı, işçilere yüzde 20 zam yaptı
Umurbey Belediyesi, çanakkale, Yerel Yönetimler haberleri, Yerel Yönetimler,

Umurbey Belediye Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesine Disk-İş Çanakkale Şube Başkanı Erdinç Uslan katıldı. Yapılan toplu sözleşme gereğince belediye işçilerine yüzde 20 oranında zam konusunda mutabakata varıldı. İşçilerin haklarını her daim gözeteceklerini belirten Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, “Çalışma arkadaşlarımızın yaşam şartları bizim için oldukça önemli. Bugün burada attığımız imza ile işçi arkadaşlarımızın maaşlarında yüzde 20 oranında bir artışa gidilecek. Umuyoruz ki ilerleyen yıllarda işçi arkadaşlarımıza daha iyi haklar sağlayan sözleşmelerin altına da imzamızı atacağız. Umurbey Belediyesi'nde değişim başlamıştır. Bundan sonra gerek sosyal çalışmalarımız gerek çalışma arkadaşlarımızın hakları, gerekse hizmet konusunda dinamik bir belediye olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...