Tgrt Haber
01 Haziran 2022 09:55 - Güncelleme : 01 Haziran 2022 10:15

PKK dağılmaya devam ediyor! Bakan Soylu duyurdu: Gri listedeki terörist teslim oldu

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, PKK'daki çözülmenin devam ettiğini ve gri listede aranan bir teröristin ikna çalışmaları sonucu teslim olduğunu duyurdu.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
PKK dağılmaya devam ediyor! Bakan Soylu duyurdu: Gri listedeki terörist teslim oldu
Bakan Soylu,Terörist,PKK,Süleyman Soylu

Eli kanlı terör örgütü PKK'da çözülme devam ediyor. Eren ve Pençe operasyonları ile üst üste ağır darbenin indirildiği PKK'da teröristler kaçacak delik arıyor. Saldırılar sonrası caresiz kalan teröristler ailelerinin çağrısıyla birlikte güvenlik güçlerine teslim oluyor. 

Son olarak aralarında terörden arananlar listesinde yer alan 3 örgüt mensubu ikna yoluyla teslim olması ile birlikte 2022 yılında teslim olan örgüt mensubu sayısı 37'e yükseldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı payaşımda, terör örgütü PKK'daki çözülmenin devam ettiğini ve ikna yöntemiyle teslim olanların sayısının her geçen gün arttığını aktardı.

GRİ LİSTEDEKİ İSİM TESLİM OLDU

Soylu paylaşımında, "PKK Terör Örgütü sökülüp atılıyor. Bir haftada yurt içinde 2. örgüt mensubu, ikna ile teslim oldu. Gri Kategorideki örgüt mensubu, dün öğlen saatlerinde ailesinin de çabaları ile terör örgütünden kaçarak güvenlik güçlerine teslim oldu" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1531889366515208192

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...