Tgrt Haber
28 Şubat 2014 16:10

Gül'den Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı'na ziyaret

Gül, Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Komutanlığı'nı ziyaretinde, alay tarihi ile ilgili fotoğrafları inceledi, askerlerle öğle yemeği yedi.

Gül'den Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı'na ziyaret
Gül'den Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı'na ziyaret, Cumhurbaşkanı Gül'den ziyaret,

Cumhurbaşkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Muhafız Alayı'na gelişinde Cumhurbaşkanı Gül'ü, Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Muhafız Alay Komutanı Kurmay Albay Muhammet Tanju Poshor törenle karşıladı. Muhafız Alayı şeref defterini imzalayan Gül'e, Alay Komutanı Poshor tarafından brifing sunuldu. Brifingin ardından başarılı personele hediyelerini veren Gül, karargah bahçesine fidan dikti. Buradan yemekhaneye geçen Cumhurbaşkanı Gül, askerlerle öğle yemeği yedi ve alay müzesini ziyaret etti. Müze hakkında kısa bilgi alan Gül, daha sonra eski cumhurbaşkanlarına ait kıyafet ve eşyalar, alay tarihi ile ilgili fotoğraflar ve eski kıyafetlerin sergilendiği bölümleri inceledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...