Tgrt Haber
28 Haziran 2014 10:11

Gül'den TSK haberlerinde 'titizlik' uyarısı

Cumhurbaşkanı Gül, 'Milli menfaatlerimizin teminatı olan TSK ile ilgili yayınlarda her zamankinden daha fazla titizlik gösterilmesi gerektiğini' bildirdi.

Gül'den TSK haberlerinde 'titizlik' uyarısı
Cumhurbaşkanı Gül, tsk, haberleri, abdullah gül,

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden bir gazetedeki "Karargahta 40 paralel paşa" başlıklı haberle ilgili yazılı açıklama yapıldı. "TSK'nın komuta kademesi ve üst rütbeli subaylarıyla ilgili yapılan yayını Sayın Cumhurbaşkanımız büyük bir sorumsuzluk örneği olarak görmüş ve bundan derin üzüntü duymuştur" ifadesine yer verilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Sayın Cumhurbaşkanımız, bölgemizde olağanüstü gelişmelerin yaşandığı bir dönemde, milli menfaatlerimizin teminatı olan TSK ile ilgili yayınlarda her zamankinden daha fazla titizlik gösterilmesi gerektiğini hatırlatmıştır." Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Gül'ün milli menfaatlerimizin teminatı olan TSK ile ilgili yayınlarda her zamankinden daha fazla titizlik gösterilmesi gerektiği hatırlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...