Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Ocak 2014 21:04

Gürsel Tekin‘den 'Sarıgül' açıklaması

Alınan bilgilere göre, Cüneyt Özdemir'in programına konuk olan Gürsel Tekin, Sarıgül'ün yolsuzluk dosyasına 'yalan' diyemedi.

Gürsel Tekin‘den 'Sarıgül' açıklaması
Tekin, Başbakan, gürsel tekin, sarıgül, chp, akp, türkiye, yolsuzluk, cüneyt özdemir, sarıgül yolsuzluk dosyası, başbakan erdoğan,

Başbakan Erdoğan'ın pazar günü İstanbul'daki ilçe adaylarını tanıtım toplantısında CHP'nin Sarıgül'ü ihraç etmek için hazırladığı raporu açıklaması CHP'yi zora soktu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CNN Türk'te Cüneyt Özdemir'in sunduğu 5N1K programına konuk oldu. Tekin, Başbakan'ın açıkladığı, Kılıçdaroğlu'nun önünde poz verdiği Sarıgül'ün yolsuzluk dosyaları hakkında "yalan olduğunu söyleyemem" dedi.
GÜRSEL TEKİN'DEN SARIGÜL'E ALTIN VURUŞ
Cüneyt Özdemir'in, "57 sayfalık bu raporu hazırlayan CHP'liler Sayın Mustafa Sarıgül'le ilgili yanlış ve yalan bir rapor hazırlamışlar o yıllarda" sorusuna Gürsel Tekin şöyle cevap verdi:
Hayır öyle bir şey söylemiyorum. O raporu hazırlayan arkadaşlarımız, partide görev yapmış kıymetli insanlar.  O dönemin koşullarında hazırlanmış raporun içeriğini tam bilmiyorum. Bu iddialar yargıya intikal etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...