Tgrt Haber
17 May 2022 17:16 - Güncelleme : 17 May 2022 19:50

Hamza Dağ, Kılıçdaroğlu'na 'Millet Bahçesi bizim projemizdir' sözlerini hatırlattı, sert sözlerle yüklendi: Bu, çark siyasetidir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 24 Haziran seçimleri öncesi katıldığı bir programda 'Millet Bahçesi bizim projemizdir' diyen Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi. Dağ, "Kılıçdaroğlu’nun bu 'Çark politikası' kendi örgütünü bile bezdirdi. CHP’nin Millet Bahçesi kararını protestosuna sadece 750 kişi katıldı" ifadelerini kullandı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Hamza Dağ, Kılıçdaroğlu'na 'Millet Bahçesi bizim projemizdir' sözlerini hatırlattı, sert sözlerle yüklendi: Bu, çark siyasetidir
Kemal Kılıçdaroğlu,Havalimanı,Hamza Dağ,CHP,AK Parti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde Atatürk Havalimanı arazisine yapılacak Millet bahçesi projesine karşı çıkarak yatırımcı ve müteahhitlere projeye dahil olmamaları için tehditvari kelimeler sergilemişti. Kılıçdaroğlu'nun bu çıkışı sonrası sosyal medyada düşen bir görüntü gündem oldu. 24 Haziran seçimi öncesi CNN Türk'e konuk olup soruları cevaplayan Kılıçdaroğlu ise Millet Bahçesi projesinin kendi projeleri olduğunu söylediği ortaya çıktı.

Kılıçdaroğlu'nun ortaya çıkan bu videosu sonrası hükümet kanadından tepkiler peş peşe geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başta olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ da sosyal medya hesabından yayımladığı bir videoda Kılıçdaroğlu'nu eleştiri yağmuruna tuttu.

Atatürk Havalimanı'nın olduğu yere Türkiye'nin en büyük Millet Bahçesi'nin yapılacağını söyleyen Dağ, "Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP, provokasyon politikasına şimdi de Atatürk Havalimanı’nın yerine yapılacak Millet Bahçesi konusunda devam ediyor" ifadelerini kullandı.

"KAOS SEVDALISI POLİTİKALARI"

Kılıçdaroğlu'nun 2018'de katıldığı bir televizyon programında 'Millet Bahçesi bizim projemizdir' sözlerini hatırlatan Dağ, "Bugün ise takınılan tavır tamamen çelişkilidir ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun son dönemde dozunu artırdığı “Kaos sevdalısı politikaların” devamı niteliğindedir" dedi.

Hamza Dağ açıklamalarına şu ifadelerle devam etti: CHP eğer çevreyi savunan bir irade göstermek istiyorsa, İstanbul’da kesilen 112 çınar ağacının, İzmir’de son 3 yılda kesilen 2 bine yakın tescilli palmiyenin, Mudanya’da katledilen yüzlerce zeytin ağacının ve birçok CHP’li belediyenin kestiği ağaçların hesabını kendi belediye başkanlarına sorabilir

"ÇARK POLİTİKASI' KENDİ ÖRGÜTÜNÜ BİLE BEZDİRDİ"

Sayın Kılıçdaroğlu’nun bu siyaset anlayışına prim vermeyecek ve milletimizin ihtiyaçları için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Maalesef Kemal Bey’in kafası karışık. Kendi iradesiyle hareket etmediği için dün faydalı gördüğü bir işin bugün zararlı olduğunu iddia edebiliyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu “Çark politikası” kendi örgütünü bile bezdirdi. CHP’nin Millet Bahçesi kararını protestosuna sadece 750 kişi katıldı. Bu tablo Kılıçdaroğlu’nun parti teşkilatında bile inandırıcılığının kalmadığının göstergesidir.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...