Tgrt Haber
18 Haziran 2022 19:22 - Güncelleme : 18 Haziran 2022 19:54

Hatay Valiliği'nden Ümit Özdağ'ın 'vatandaşlık' iddialarına yalanlama: Her gün bir başka yalan

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın "Antakya'da günde 200 kişi Türk vatandaşlığına geçiriliyor" ifadelerine Hatay Valiliği'nden yalanlama geldi. Valilikten yapılan açıklamada "Toplumsal yapımızı tahrip etmeyi amaçlayan böyle bir anlayışa, Gazi Meclis'imizin çatısı altında izin verilmemesi gerektiğine inanıyoruz" ifadelerine yer verildi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Hatay Valiliği'nden Ümit Özdağ'ın 'vatandaşlık' iddialarına yalanlama: Her gün bir başka yalan
Ümit Özdağ,Zafer Partisi,Vatandaşlık,Mülteci,Hatay

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ dün yaptığı açıklamada, "Antakya'da günde 200 kişiye vatandaşlık veriliyor. Hani diyorlar ya '220 bin kişiye vatandaşlık verdik' diyorlar, büyük bir yalan" ifadelerine Hatay Valiliği'nden cevap geçikmedi.

KİN VE NEFRETİ KÖRÜKLÜYOR

Hatay Valiliği, kentte yabancı uyruklulara vatandaşlık verilmesiyle ilgili iddialara ilişkin yaptığı açıklamada, "Yabancı düşmanlığına dayalı, kışkırtıcı, kin ve nefreti körükleyen bir anlayışla uzun zamandır karşı karşıyayız. Bu anlayış, her gün bir başka yalanı ortaya atan, gerçekler gün yüzüne çıktığı zaman özür dilemeyi bırakın yalanlarını arttırarak devam ettiren bir anlayış" ifadelerine yer verildi.

"BU ANLAYIŞA İZİN VERİLMEMELİ"

Valiliğin yapılan açıklamanın devamında ise şu ifadelere yer verildi:

Bu yalan serisine, Antakya'da günlük 200 kişinin vatandaş yapıldığı yönünde yeni biri daha eklendi. Toplumsal yapımızı tahrip etmeyi amaçlayan böyle bir anlayışa, Gazi Meclis'imizin çatısı altında izin verilmemesi gerektiğine inanıyoruz."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...