Tgrt Haber
23 Ocak 2020 16:41

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: Davos’ta önemli bir görüşme yaptık

Davos Zirvesi'nin üçüncü gününde Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin ile görüştü. Albayrak Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Davos’ta ABD Hazine Bakanı Sn. Steven Mnuchin ile ülkelerimiz arasındaki işbirliği açısından önemli bir görüşme yaptık." dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: Davos’ta önemli bir görüşme yaptık
berat albayrak

Davos Zirvesi'nin üçüncü gününde Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin ile görüştü.

Bakan Albayrak Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Davos'ta ABD Hazine Bakanı Sn. Steven Mnuchin ile ülkelerimiz arasındaki işbirliği açısından önemli bir görüşme yaptık. Ayrıca EBRD Başkanı Suma Chakrabarti, JBIC Başkanı Tadashi Maeda başta olmak üzere çok sayıda uluslararası kuruluş ve fon yöneticisi ile bir araya geldik." mesajını verdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: Davos’ta önemli bir görüşme yaptık

Öte yandan Bakan Berat Albayrak, "Davos'ta "Küresel Büyüme Ajandasını Şekillendirmek" başlıklı panelde ülkemizin büyüme hedeflerini, 2019'da tüm olumsuzluklara rağmen ortaya koyduğu performansı ve sağlam borçluluk bilançosunu anlattık." açıklamasında bulundu.
.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...