Tgrt Haber
13 Haziran 2015 19:50

HDP'li Sırrı Süreyya Önder de kayıt yaptırdı

HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, TBMM'ye gelerek kayıt yaptırdı. Önder, halkın sandıkta demokrasi, barış ve özgürlüğü tecelli ettirdiğini söyledi.

HDP'li Sırrı Süreyya Önder de kayıt yaptırdı
HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, TBMM, milletvekili kayıt,

TBMM'de 25. Dönem'de görev yapacak milletvekillerinin kayıt işlemleri sürüyor. Kayıt yaptırmak için Meclis'e gelen Önder, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Önder, koalisyon tartışmalarına ilişkin soru üzerine, bu konuda açıklama yapmaya, partisinin Eş genel başkanlarının yetkili olduğunu ifade etti. Halkın sandıkta demokrasi, barış ve özgürlüğü tecelli ettirdiğini belirten Önder, "Halk, had bilmeyenlere hadlerini bildirdi. Ortaya çıkan iradenin de bunun gereğini yapacağını düşünüyoruz" dedi.
Kayıt yaptırmak için Meclis'e gelen milletvekilleri arasında CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak da vardı. Budak, kayıt işlemlerini yaptırdıktan sonra kameraların karşısına geçerek, rozeti yakasına takmaya çalıştı. Yardım almasına rağmen rozeti takamayan Budak, rozeti değiştirerek yeniden denedi ve bu kez başarılı oldu.
TBMM'ye kayıt yaptırmak için bugün 17 milletvekili daha geldi. Şimdiye kadar toplam 36 milletvekili kayıtlarını yaptırmış oldu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...