Tgrt Haber
13 Şubat 2014 15:29

HSYK teklifi ne zaman genel kurula gelecek

AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş, görüşmeleri yarım kalan HSYK yasa teklifinin yarın TBMM Genel Kurulu'nda ele alınacağını söyledi.

HSYK teklifi ne zaman genel kurula gelecek
hsyk yasa teklifi, hsyk yasa teklifi ne zaman genel kurula gelecek, hsyk yasa teklifi,

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Grup Yönetim Kurulu toplantısının ardından gazetecilerin "HSYK yasa teklifi  yeniden gündeme gelecek mi?" sorusuna, teklifi yarın Genel Kurul'da görüşeceklerini söyledi. Gündemde bulunan ve görüşmeleri yarım kalan AFAD ile HSYK yasa tekliflerinin görüşülmesi  için Genel Kurul'un yarın ve 15 Şubat Cumartesi güne de çalışacağı, bitmemesi halinde 16 Aralık Pazar günü de çalışabileceği öğrenildi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da Meclis'te gazetecilerin konuyla ilgili sorularına karşılık, "Teklifin görüşülmesi gruba bağlıdır" dedi. Teklifte değişiklik yapılıp yapılmayacağı sorularına karşı Bozdağ, bazı maddelerin çıkarılacağını, bazı maddelerde de değişiklik yapılacağını söyledi. TBMM Genel Kurulu'nda 21 maddesi kabul edilen teklif, 47 maddeden oluşuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...