Tgrt Haber
02 Ağustos 2021 00:45

İçişleri Bakanı Soylu'dan yangın provokasyonlarına karşı uyarı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son günlerde Türkiye'yi etkisi altına alan orman yangınlarıyla ilgili sosyal medyada yapılan provokatif paylaşımlara karşı uyarıda bulundu.

İçişleri Bakanı Soylu'dan yangın provokasyonlarına karşı uyarı
süelyman soylu,,provokasyon,,yangın,

Antalya'nın Manavgat ilçesiyle başlayıp Türkiye'nin farklı bölgelerinde de görülen orman yangınları hakkında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan uyarı geldi.

"PROVOKATÖRLERE DİKKAT EDELİM"

Twitter hesabından paylaşım yapan Bakan Soylu, “Ciğerlerimizi yakan yangınlar nedeniyle oluşan toplumsal duyarlılığı yönlendirmek isteyen provokatörlere dikkat edelim. Kötülükten, kaostan beslenenler, özellikle sosyal medyada zehir saçıyorlar. Biz her insanın olduğu gibi; her ağacın, her hayvanın, her börtü böceğin hayat hakkını son nefesimize kadar koruruz. Kaos isteyenlerin, nefret tohumu ekenlerin, toplumun vicdanını istismar edenlerin oyunlarına gelmeyiz" dedi.

Süleyman Soylu, dezenformasyon ve yalan haberlerle toplumun moral durumunu bozmak isteyenlerin amaçlarına kavuşamayacaklarını belirtti.

"GÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜ"

Orman yangınları üzerinden halkın kardeşliğini hedef alarak daha büyük yangınları tutuşturmak isteyenleri tanıdıklarını beliren Soylu, "Gün, kaos isteyen, gerilim isteyen, kavga ve şiddet isteyenlerin emellerini boşa çıkaracak, 85 milyon vatandaşımızın birlik ve beraberlik günüdür. Bütün yangınları birlik ve beraberlik ruhuyla söndüreceğiz ve inşallah sonsuza kadar bir olacağız” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...