Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Kasım 2021 00:34

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'Anne' sorusu üzerine gözyaşlarını tutamadı! Sesi titreye titreye cevap verdi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldığı bir televizyon programında annesi ile ilgili gelen soru üzerine gözyaşlarına hakim olmadı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'Anne' sorusu üzerine gözyaşlarını tutamadı! Sesi titreye titreye cevap verdi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,anne,soru

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldığı bir televizyon programında soruları cevapladı. Terörle mücadele konusunda dikkat çeken açıklamalarda bulunan Soylu, Türkiye içerisinde 170 teröristin kaldığını ifade etti. Bakan Soylu, “Teslim olsalar ne güzel olur. Gelseler 'Türk adaletine teslimiz' deseler inanın bambaşka bir tablo başlar." İfadesini kullandı. 

“BU MİLLET BİZ MİLLETTİR”

Doğu ve Güneydoğudaki çocukların Türkiye’nin geleceğine ortak olmak için okuduğunu söyleyen Bakan Soylu, “8-9 yaşındaki bir çocuğun Murat Karayılan'la ne ortak noktası olabilir? Bir tek ortak nokta var emperyalizmin, Batı'nın dayatması. Bizim ülkemizde de var Batı'ya tapıyorlar. Biz onların ekonomik seviyesine gelelim dünya bir gül bahçesi gibi açar. Biz öyle bir milletiz. Zenginliğini etrafındaki her yere hissettiren bir milletiz. Bu millet 'biz millet'tir." dedi.

BAKAN SOYLU’YU AĞLATAN ANNE SORUSU 

Siyaset dışında özel hayata dair sorulara da cevap veren Bakan Soylu, "annenizin size ettiği dua neydi?" sorusu duygusal anlara neden oldu. Gelen soru üzerine gözleri dolan sesi titreyen Bakan Soylu, “Anneler her zaman güzel dua eder" ifadelerini kullanarak gözyaşlarına hakim olamadı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...